Bucatarie ayurvedica
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor: Sunita Gosh, Narayan Mustt
Editura: Sapientia
Anul publicării: 2010
Pagini: 168
Format: 13x20
Categoria: Alimentatie naturala
DESCRIERE
...''Bucatarie ayurvedica''... un ghid complet pentru redobândirea şi menţinerea sănătăţii folosind străvechile practici ayurvedice Ayurveda este probabil cel mai vechi sistem de nutriţie şi tratament din lume care a supravieţuit până în zilele noastre. În tradiţia ayurvedică, medicina şi alimentaţia merg mână în mână, nefiind niciodată separate. In Ayurveda se spune: "Omul este ceea ce mananca”. Acest lucru este adevarat atat la modul practic cat si la cel abstract – intrucat elementele fizice constitutive ale alimentelor pe care le consumam sunt „caramizile” propriilor tesuturi si astfel, devin o parte inseparabila a fiintei noastre. Pe de alta parte, amprenta pranica subtila a acestor alimente se transmite si celui care le consuma. …practicantii Ayurvedei cat si yoghinii au vazut in cereale, fructe, legume, seminte, verdeturi si condimente purtatorii unor imense cantitati de prana... lucrarea îşi propune să vă asiste la primii paşi pe care îi veţi face în lumea Ayurvedei, în general, cât şi în bucătăria ayurvedică, în mod special. Aici veţi găsi atât bazele teoretice ale Ayurvedei, cât şi modalităţi simple şi practice folosite în bucătărie, modalităţi care vă vor ajuta să vă restabiliţi sănătatea şi echilibrul interior. Această carte se doreşte a fi mai mult decât o nouă carte care, dacă se foloseşte cu înţelepciune, ne poate duce la noi baze de înţelegere a medicinii şi a plăcerii de a mânca. Avem credinţa că prin paginile acestei cărţi veţi descoperi o latură pe cât de practică a Ayurvedei, pe atât de delicioasă şi încântătoare. Vă dorim mult succes şi poftă bună! CUPRINS: Introducere Constitutia individuala Factori care ne afecteaza sanatatea Gusturile si digestia Retete Anexa 1. Cum sa ne determinam propria constitutie ayurvedica Anexa 2. Planificarea meniului zilnic in functie de tipologie Anexa 3. Linii generale despre alimentele de baza Anexa 4. Cate ceva despre vitamine Anexa 5. Cate ceva despre minerale Anexa 6. Fructele Anexa 7. Legumele Anexa 8. Condimentele Autori: Sunita Gosh, Narayan Mustt
Categorii
-Edituri
-Comandă specială
-Top
-Promoţii
-- 39,87 RON42,42 RON (-6,01%)
- 45,57 RON48,48 RON (-6%)
- 49,41 RON54,90 RON (-10%)
Promo
-Accesul clienţilor
-Promo
-Cărţi noi
-- 38,38 RON
- 39,87 RON42,42 RON (-6,01%)
- 38,38 RON
Asistenţă online
-Suntem deconectați |
REVIEW-URI