Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Dincolo de frontierele Reiki

Dincolo de frontierele Reiki
ISBN: 9786066090711
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: 1
Pagini: 192
35,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Dincolo de frontierele Reiki''......datorită pragmatismului său, pragmatism atât de uşor de recunoscut şi de apreciat de agitatul om contemporan, acest sistem de evoluţie spirituală, care nu-şi refuză nici aspectul de terapie complementară,s-a răspândit fantastic de mult în ultimii ani în România. Subiectul Reiki este abordat, în general, din perspectivă tradiţională şi tradiţionalistă, sau din perspectivă mistic-populară cu accent pe senzaţional.

Autorul încearcă să ofere o perspectivă modernă, la graniţa între ştiinţă şi esoterism, care să reprezinte fundamentul teoretic accesibil pentru practicantul de Reiki.

O frontieră sub tir continuu: Reiki şi religia Frontiera unei lupte fratricide: tradiţional vs. nontradiţional Frontiera sângeroasă: Reiki vs. radiestezie Frontiera legală: Reiki nu este medicină! Frontiera miraculoasă: Reiki şi autocontrolul Frontiera istorică: cât Qi Gong a mai rămas în Reiki? Frontiera populară: între bube şi babe - vrăjitoarele .


CALEA REIKI

''La un moment dat o sã aveti altfel de vise si o sã vã treziti în vis si o sã realizati cã totul este posibil. Veti putea cãlãtori oriunde doriåi. Doar speciile inferioare au nevoie de nave spatiale.'' - PATRICK ZEIGLER


Ne dorim sănătate, dar şi să evoluăm spiritual.
Cum putem pune în practică aceste dorinţe fundamentale? C
are sunt căile pe care putem merge şi de ce am alege Reiki?

...Incepem prin a ne dori sanatatea corpului fizic, apoi aflam ca trebuie tratat si corpul energetic-informational, ale carui boli si defecte, mai devreme sau mai tarziu, ajung sa se manifeste in fizic mai mult decat ne-am dori.

In plus, pe masura ce evoluam, aflam ca trebuie sa trecem peste cateva praguri dificile, legate de sex, bani, iubire, gandire ca si de limitata relatie cu divinitatea. Ca trebuie sa ne impacam cu noi si cu ceilalti.

Pe urma realizam ca problemele de azi sunt consecinte ale celor din vietile trecute, ca structura noastra energetic-informationala depinde de actiunile din vietile trecute, care au generat energii si informatii ce trebuie echilibrate sau anihilate. Ajungem sa ne dorim „vindecarea karmei”.

'Karma' care continua sa fie generata in viata de fiecare zi, prin interactiunea cu ceilalti…
Pentru că, deşi, evoluţia spirituală este la îndemâna oricui, nu toţi ne dorim aşa ceva. Asta nu pentru că ar fi prea greu, ci pentru că aproape nimănui nu i se spune cât de simplu este să porneşti pe acest drum.
În Reiki ţi se spune din prima clipă. Reiki, oferă sănătate şi împlinire spirituală, dar şi clarviziune, contact cu ghizi spirituali, tehnici de luptă şi de protecţie, utilizarea puterii minţii.

Pentru că în Reiki tratăm corpul fizic, dar şi cel emoţional, fără să-l ignorăm pe cel mental, primim informaţii care, altfel, par rezervate clarvăzătorilor, acţionăm prin puterea minţii asupra întregului Univers şi avem contact cu entităţi spirituale superioare, toate acestea într-un mod elegant şi simplu.
De ce am avea nevoie de altceva?

Care este aşadar esenţa Reiki, calea Reiki? Care este învăţătura supremă pe care a "ascuns-o" Mikao Usui? O avem în faţa noastră, dar o ignorăm, deşi este limpede de citit...
Este suficient să analizăm ideograma Reiki, dar şi, aşa cum află maeştrii, să punem faţă în faţă simbolurile 3 şi 4, în varianta lor integrală, pentru a afla că: "Scopul Universului este creşterea omului de Lumină".

CUPRINS:

Scurt cuvânt-înainte

Calea Reiki

Evoluţia spirituală

Partea I:

Frontierele
O frontieră sub tir continuu: Reiki şi religia.
Frontiera unei lupte fratricide: tradiţional vs. non-tradiţional.
Scurtă prezentare a sistemelor Reiki.
Frontiera sângeroasă: Reiki vs. Radiestezie.
Frontiera legală: Reiki nu este medicină!
Frontiera miraculoasă: Reiki şi autocontrolul.
Frontiera istorică: cât Qi Gong a mai rămas în Reiki?
Frontiera populară: între bube şi babe – vrăjitoarele

Partea a II-a:

Un altfel de curs Reiki

Mudre şi mantre utilizate sau utilizabile în practica Reiki. Palmele noastre din punct de vedere spiritual. Reiju. Sursa Universală. Reiki, o terapie prin punerea palmelor.

Simbolurile Reiki. Clasificarea simbolurilor. Învăţarea simbolurilor, meditaţia pe simbol. Utilizarea simbolurilor. Simboluri principale. Algoritmi din simboluri. Uitarea simbolurilor.

Utilizarea combinată a simbolurilor Usui/Gendai, plus Karuna ReikiTM/Karuna Ki, plus Seichim. Proiectele Reiki. Semnificaţia aplicării simbolurilor la nivelul corpurilor energetice. La distanţă şi dincolo de timp. Protecţia terapeutului. Acordajele

Partea a III-a:

Ghid practic

Reiki şi firmele comerciale. Grilele de cristale - protecţia. Protocol de terapie prin Reiki şi nu numai. De ce nu vindecăm şi nu ne vindecăm de orice boală prin Reiki?

Partea a IV-a: Frontiera mea
Cum să te cufunzi în tine ca să te descoperi - arta meditaţiei. Tehnica de primire a simbolurilor prin channelling. Meditaţia Shenu, a Infinitului şi a Crucii de Lumină. Meditaţie şi iniţiere în Marea Piramidă.

Despre ghizi şi îngeri. „Apelarea" entităţilor spirituale superioare. Vederea la distanţă şi descătuşarea puterilor PSI. Elemente de radiestezie multidimensională. Când lupta nu mai poate fi evitată

Anexa 1 - Interviu cu Mikao Usui

Anexa 2 - Ce se întâmplă în timpul terapiei prin Reiki?

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2017

Comenzi telefonice

tel....
Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.2281 sec
loader
Caut in catalog...
loader