Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Luna Nebuna - Dosarele Dresden, vol. 2

Luna Nebuna - Dosarele Dresden, vol. 2
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 320
Format: 13x20
35,91 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Luna Nebuna - Dosarele Dresden, vol. 2 - Jim Butcher

 
... am intrat în apartamentul meu, mi-am aruncat într-un colţ, alături de toiagul meu de vrăjitor şi de bastonul-sabie, bagheta distrugătoare recuperată din magazinul abandonat şi am închis uşa. Era una dintre cele blindate, antifurt.
 
O cumpărasem după ce, cu şase luni în urmă, un demon pătrunsese cu brutalitate în apartamentul meu şi mi-l devastase.
 
Locuiesc la demisolul unei case vechi imense, cu apartamente de închinat, care a reuşit cumva să supravieţuiască tuturor incendiilor din Chicago.
 
E construită aproape în întregime din lemn şi scârţâie şi geme, interpretând o melodie lentă, liniştitoare, ori de câte ori bate vântul, care, în oraşul ăsta, nu încetează nicio clipă. E un loc care-şi are propria istorie, vecinii sunt oameni liniştiţi, iar chiria e mică — deşi a mai crescut după vizita distrugătoare a demonului.
 
în apartamentul meu nu există aparate electrice, din motive care ar trebui să fie deja evidente. Am un şemineu, o chicinetă lângă încăperea principală şi un dormitor mic alături de ele, cu o cameră de baie în interiorul său. Ferestrele sunt în partea de sus a fiecăruia dintre cei patru pereţi, iar una se află pe peretele băii.
 
Imi plac decoraţiunile bazate pe textură mai mult decât acelea care se folosesc de culoare; pe podelele de piatră aveam covoare groase, puse unele peste altele în cele mai multe locuri.
 
Acidul scuipat de demon îmi arsese cea mai mare parte a mobilei, aşa că mă văzusem nevoit să scotocesc prin magazinele cu marfa la mâna a doua, în căutarea unor înlocuitoare.
 
Imi place mobilierul cu mult lemn vechi şi suprafeţe acoperite de material textil moale, şi mi-am făcut cumpărăturile ţinând cont de asta.
 
Pe pereţi de piatră am tapiserii, cele mai vechi pe care le-am putut găsi. în lumina arămie- a flăcărilor, nuanţele de portocaliu, maro şi roşu domină decorul şi n-arată tocmai rau.
 
Am aprins focul. Trebuia, fiindcă în luna octombrie, în Chicago e frig şi vânt, si altminteri risc să îngheţ în micul meu paradis umed şi rece.
 
Am aruncat in şemineu câţiva buşteni, şi Mister şi-a făcut apariţia şi mi s-a frecat de picior, torcând drăgăstos şi dezechilibrându-mă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2017

Comenzi telefonice

tel....
Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.3792 sec
loader
Caut in catalog...
loader