Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Rai şi Pământ - O Conexiune Mediumică

Rai şi Pământ - O Conexiune Mediumică
-10%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 260
Format: 14x20
14,40 RON
16,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.05.2017
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Rai şi Pământ - O Conexiune Mediumică''


Mulţi dintre noi trec prin viaţă fără să-şi dezvolte abilitatea minunată, naturală, dăruită de Dumnezeu, care ne este inerentă. Odată, Van Praagh i-a răspuns unui reporter: „Nu sunt foarte diferit de alţii. Poate că ascult mai mult.

Suntem cu toţii ca staţiile radio – trimitem şi receptăm semnale. Televizoarele, radiourile, telefoanele celulare, toate trimit prin aer unde pe care nu le vedem, dar suntem capabili să primim o imagine, să auzim un sunet. Este cam acelaşi lucru”.

Cu toţii avem întrebări arzătoare – despre dragoste, despre rude sau animale de companie plecate dincolo, despre propriile noastre vieţi anterioare – iar Van Praagh ne dă instrumentele cu care să aflăm răspunsurile.

Cel mai bun lucru dintre toate este că spiritele ne pot servi ca profesori şi companioni, ne pot stimula şi chiar proteja. Nu trebuie decât să le găsim – iar în Rai şi Pământ avem un îndrumător perfect.

....din carte:

„De ani de zile vă fac să înţelegeţi că moartea nu este sfârşitul existenţei şi nici ceva de care trebuie să ne fie teamă; există cu adevărat viaţă dincolo de această lume fizică. Pământul este numai o parte a acestui uriaş univers multidimensional.

În permanenţă, în jurul nostru sunt fiinţe spirituale din alte lumi. Aceste spirite slujesc populaţia umană, în multe feluri: le sunt profesori, însoţitori, îi inspiră în mod creator şi îi protejează. E nevoie de curaj pentru a privi dincolo de lumea noastră tridimensională şi a crede că există ceva mai măreţ.

Cu cât devii mai implicat în lumea spiritelor, cu atât ţi se vor schimba mai multe obiceiuri şi condiţionări – şi cu atât viaţa ta va deveni mai focalizată.

Lasă această carte să fie ghidul care să-ţi dezvolte darurile psihice naturale, să experimentezi contactul spiritual în mod nemijlocit şi să îţi capeţi puterea de a trăi o viaţă mai bună. Dorinţa mea este ca toată lumea să experimenteze legătura profundă dintre Rai şi Pământ – iar această carte vă ajută să o faceţi.”

....in cărţile anterioare, el ne-a arătat ce se află în spatele propriei noastre lumi vizibile, explicându-ne faptul că moartea nu este sfârşitul existenţei, iar modul în care comunicăm cu cei trecuţi dincolo poate aduce mângâiere, speranţă şi dragoste în vieţile noastre.

Probabil că aceasta este cea mai importantă carte pe care Van Praagh a scris-o vreodată, şi prin ea autorul ne ajută să ne dezvoltăm propriile talente mediumice înnăscute. În ultimii ani, el a lucrat cu câteva zeci de mii de oameni, perfecţionând tehnici pe care le putem folosi singuri.

Combinând propriile experienţe care l-au inspirat, cu mărturiile altora care au fost în legătură cu spiritele din familie şi cu ghizii lor spirituali, Van Praagh ne încurajează să ne angajăm în propria noastră călătorie iniţiatică. În cartea „Rai şi Pământ: O Conexiune Mediumică”, autorul ne conduce:


-Să vedem cu adevărat, să simţim şi să auzim vocea noastră interioară

-Să ne întărim câmpul energetic, pentru a putea intra în legătură cu spiritele

-Să recunoaştem semnele de la spirite

-Să recunoaştem acţiunea îngerilor în viaţa de zi cu zi

-Să creăm un cerc de evoluţie, care să ne mărească sensibilitatea

-Să ne depăşim temerile şi limitele

-Să ne protejăm de forţe negative, sau care ne fac rău


Autor: James Van Praagh

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2017

Comenzi telefonice

tel....
Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1945 sec
loader
Caut in catalog...
loader