1101 teste grila si probleme de economie cu rezolvari - Constantin Gogoneata

1101 teste grila si probleme de economie cu rezolvari - Constantin Gogoneata
Preț: 32,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-28-1084-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 312
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

1101 teste grila si probleme de economie cu rezolvari - Constantin Gogoneata, Basarab Gogoneata

 
... cartea celor „1101 de teste grilă de Economie" este construită cu truda şi experienţa mai multor ani şi are la bază câteva ediţii de succes ale celor 500, 600, 700, 800, 900 şi 1100 de teste grilă.

Lucrarea este destinată atât candidaţilor la admiterea în învăţământul superior economic, juridic şi tehnic, cât şi studenţilor care doresc să înveţe teoria economiei de piaţă. De asemenea, o recomandăm tuturor acelora care susţin licenţa în economie sau se perfecţionează în marketing, management, finanţe, contabilitate, drept, inginerie economică etc.

După însuşirea unor cunoştinţe elementare de teorie economică modernă parcurgând fie manualul de admitere, fie alte cursuri şi studii, rezolvarea testelor contribuie la fixarea celor mai importante noţiuni, conexiuni şi legităţi economice şi la formarea unei gândiri şi culturi de specialitate.
 
Cartea poate fi lucrată mai uşor dacă în prealabil vor fi parcurse testele şi problemele din lucrarea noastră, întitulată „Metodă de învăţare rapidă şi eficientă a Economiei" apărută la aceeaşi editură.

Cele unsprezece capitole ale cărţii cuprind teste cu un singur răspuns, din cele notate cu a, b, c sau a, b, c, d, e şi teste al căror unic răspuns A, B, C sau D este de fapt un grupaj care include toate variantele corecte.

Pentru a controla gradul de cunoaştere a categoriilor, relaţiilor şi legităţilor învăţate, se poate alege, de exemplu, un număr de cinci seturi a câte zece teste din oricare parte a lucrării notând cu un punct fiecare problemă rezolvată.
 
La 50 de probleme pentru care se acordă circa două ore de lucru, calificativele sunt următoare: foarte bine pentru 45-50 de puncte, bine pentru 40-45, satisfăcător pentru 35-40,...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.