3096 de zile. Povestea tinerei răpite la 10 ani, ținută captivă vreme de 8 ani - Natascha Kampusch

3096 de zile. Povestea tinerei răpite la 10 ani, ținută captivă vreme de 8 ani - Natascha Kampusch
Preț: 42,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6878-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

3096 de zile. Povestea tinerei răpite la 10 ani, ținută captivă vreme de 8 ani - Natascha Kampusch

 
... de ziua mea, pe 17 februarie 1988, mama avea 38 de ani și deja două fiice adulte. Prima mea soră vitregă venise pe lume când mama împlinise 18 ani, iar cea de-a doua s-a născut chiar un an mai târziu. Asta se întâmpla pe la sfârșitul anilor ’60.
 
Mama le creștea singură pe cele două fetițe – se despărțise de tatăl lor imediat după nașterea celei de-a doua fiice. Nu i-a fost ușor să-și întrețină mica familie. A trebuit să se lupte cu multe greutăți, de aceea a devenit o fire pragmatică, dură cu ea însăși și făcea totul ca s-o scoată la capăt cu copiii.
 
În viața ei nu era loc pentru sentimentalisme și șovăieli, pentru clipe de răgaz și lejeritate. Acum, la 38 de ani, când cele două fete erau mari, se simțea pentru prima dată eliberată de grijile creșterii copiilor.
 
Exact în acest moment am apărut eu. Mama nu se așteptase să rămână însărcinată. Familia în care m-am născut era de fapt pe punctul de a se destrăma. Eu am dat totul peste cap: au scotocit iarăși după toate lucrurile pentru copii mici, iar cursul normal al zilelor s-a reorganizat pentru nevoile unui sugar.
 
Chiar dacă am fost primită cu bucurie și, mai ales, am fost răsfățată ca o prințesă, totuși, uneori, în copi lărie, mă simțeam ca a cincea roată de la căruță. Așa că, în primul rând, trebuia să mă zbat ca să-mi găsesc locul într-o lume în care rolurile fuseseră deja distribuite...
 
CUPRINS:
 
O lume fragilă Copilăria mea la marginea Vienei
Ce s-ar putea întâmpla? Ultima zi din vechea mea viaţă
Speranțe deșarte de salvare Primele săptămâni în captivitate
Îngropată de vie Coșmarul devine realitate
Prăbușirea în nimic Cum mi-a fost furată identitatea
Maltratare și foame Lupta zilnică pentru supraviețuire
Între nebunie și o lume perfectă Cele două fețe ale făptașului
Prăbușire totală Când durerea fizică alină suferințele sufletești
Frică de viață Închisoarea lăuntrică este desăvârșită
Unuia dintre noi îi rămâne doar moartea Fuga mea spre libertate
Epilog
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.