52 de jetoane pentru a intelege emotiile - Stephanie Boudaille-Lorin

52 de jetoane pentru a intelege emotiile - Stephanie Boudaille-Lorin
-20%
Preț: 17,60 RON
22,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 52 jetoane

DESCRIERE

52 de jetoane pentru a intelege emotiile - Stephanie Boudaille-Lorin

 
Mesajul furiei:
Stop!
Furia este o emoţie nedorită. în general, este neplăcut să fii nervos. Inima bate repede, eşti încordat, îţi este cald. Apoi, îţi doreşti să ţipi şi te superi pe cei din faţa ta. Trebuie să găseşti un mod de a scăpa de această energie negativă,
 
Dar, până la urmă, la ce serveşte furia? Asemenea tuturor emoţiilor, este o reacţie a corpului şi a creierului tău care îţi transmite un mesaj. Furia îţi spune că unele lucruri nu îţi sunt pe plac şi că trebuie să faci ceva pentru ca acestea să se oprească.
 
Este ca şi cum ar spune cu putere: „Stop!" Poţi să fii furios din cauză că ai fost lovit, că cineva ţi-a luat un lucru care îţi aparţine sau din cauză că simţi că eşti nedreptăţit. Din aceste motive, furia este foarte utilă. Fără ea, ai suferi fără să spui un cuvânt.
 
Emoţia apare pentru a te preveni că există anumite limite care au fost depăşite. însă nu este nevoie să reacţionezi violent, acest lucru nu face bine nimănui, nici ţie, nici celor din jur (apoi, totul s-ar putea dovedi a fi o simplă neînţelegere).
 
Lasă să treacă furia şi exprimă-ţi cu calm dezacordul...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0695 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.