7 Povesti de Craciun. Cartea 1

7 Povesti de Craciun. Cartea 1
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1316-1
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 40
Format: 21x26

DESCRIERE

7 Povesti de Craciun. Cartea 1 - Charlotte Grossetete

 
... in pădurea înghețată, un arțar mic și golaș tremură în frigul iernii. Ce tare îl invidiază pe vecinul lui, bradul! El și-a păstrat o haină groasă de spini, ca să-i țină cald. Deodată, pe zăpada din poiană scârțâie niște pași.
 
Este tâmplarul din sat, care sosește fredonând vesel: „O, brad frumos, o, brad frumos...“Se oprește în fața copacului verde.
 
– O, brad frumos, rege al pădurii, te invit să sărbătorim Crăciunul în casa mea! Copiii mei te vor decora. Vom avea grijă de tine. Nu o să-ți fie nici prea frig, nici prea cald.
 
Și ne vom lăsa ghetuțele la poalele tale pentru Moșul. Bradul, foarte emoționat, îi mulțumește tâmplarului. Auzind acestea, arțarul zice încet:
 
– Și mie mi-ar plăcea să fiu invitat. Te rog, ia-mă și pe mine! O să fiu al doilea copac de Crăciun. Tâmplarul este foarte jenat.
 
– Dar uită-te la tine, arțarule mic! Nu mai ai frunze. Eu am nevoie de un copac verde în casă. E cam trist să vezi un copac golaș... Micul arțar începe să plângă. Omul are dreptate, chiar e trist. Micul arțar și bradul...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0665 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.