Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

A 8 -a treapta a intelepciunii

A 8 -a treapta a intelepciunii
ISBN: 973-724-053-7
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 410
Format: 17x24
39,90 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''A 8 -a treapta a intelepciunii''


Citată, la rândul ei, în 765 de alte cărţi, acest bestseller internaţional reprezintă o abordare holistică, integrată, centrată în jurul unor principii fundamentale, a unui mod moral de rezolvare a problemelor personale şi profesionale.

Cu o înţelegere profundă a vieţii de azi, Covey ne revelează, pas cu pas, calea de urmat pentru a trăi cinstit, integru, onest şi păstrându-ne demnitatea umană principii care ne dau siguranţa adaptării la schimbările ce se succed într-un ritm tot mai alert, dar şi înţelepciunea şi puterea de a profita de posibilităţile şi şansele pe care ni le oferă schimbarea.

În această carte, Covey le permite cititorilor să mai facă un pas uriaş spre atingerea măreţiei pe care fiecare dintre noi o are.

Cea de 8-a deprindere a sa este realmente un principiu etern al conducerii companiilor – un principiu al respectului pentru individ, un adevăr esenţial care s-a pierdut într-o lume în care oamenii nu sunt decât rareori mai mult decât simple mijloace de producţie.

O carte pe care trebuie să o citească toate persoanele care aspiră la o funcţie de conducere. Cartea se bazează pe cei 25 de ani de experienţă a autorului în relaţiile de afaceri, la catedră, dar şi pe propria viaţă de familie.

Fundamentul etic al relaţiilor umane, aşa cum este el descris în această carte, nu oferă numai o metodologie eficientă de a reuşi în afaceri, ci defineşte şi un mod de viaţă, care să pună în acord succesul cu morala.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1146 sec
loader
Caut in catalog...
loader