A doua aflare - Dumitru Manolache

A doua aflare - Dumitru Manolache
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-029-397-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 176
Format: 13X20

DESCRIERE

A doua aflare - Dumitru Manolache

 
Fragmente:
 
... si, în clipa următoare, în mod miraculos, a venit. Asta a fost, și mi-ar plăcea să cred că totul s-a întâmplat tot într-o zi de Întâmpinarea Domnului. Pentru că după cum îmi dau seama acum, întâlnirile noastre aveau loc numai în această zi. Sau fiecare zi petrecută împreună era o Întâmpinare a Domnului.
 
De aceea, pentru mine, momentul respectiv rămâne deosebit. Am deschis și, în prag stătea... fratele meu geamăn! Fratele meu risipitor. Am simțit ca o lovitură în inimă. Parcă stăteam eu însumi în fața mea, cercetându-mă într-o oglindă.
 
Și, parcă, din apele ei de argint oxidat, mă privea viața mea întreagă. Se schimbase totuși ceva la el: slăbise mult, iar ochii, ochii lui și fața-i răvășită luminau palid, tulbure, ca două lumânări care ardeau în spatele unei draperii cernite.
 
Pe urmă am aflat de ce. Îndurase multe în ultimii ani, trecuse prin frământări, suferințe, dar nu-mi spusese nimic, să nu mă smintească și pe mine, să nu mă amărască și mai tare, pentru că mă iubise cu disperare toată viața. Iar pentru neiubirea mea față de el, acum se învinovățea tot pe sine însuși...
 
Mi-a povestit apoi despre el. Și, eu, la rându-mi, i-am povestit despre mine. În întunericul acelei clipe am plâns amândoi pe săturate și am încercat să lămurim și să recuperăm ceva din ce pierduserăm în anii în care nu comunicaserăm.
 
Mi-a vorbit despre viața lui, despre credința lui și despre Hristos, cum L-a întâlnit, cum L-a primit în inima lui, dar și cum s-a răsturnat totul, și s-a despărțit de El. Și, parcă, atunci, în ziua acelui praznic...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0458 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.