A doua mare carte a jocurilor mintii

A doua mare carte a jocurilor mintii
Anul publicării: 2017
Pagini: 40
Preț: 99,90 RON
Disponibilitate: în stoc

Scrie un review!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

A doua mare carte a jocurilor mintii - Scrise de maestrul problemelor, jocurilor si matematicii recreative - Ivan Moscovich

 
- Jocuri de logica
- Jocuri de perspicacitate si de matematica
- Informatii istorice
- Paradoxuri
- Tehnici de rezolvare a problemelor


Jocurile si problemele de logica si de perspicacitate pot schimba felul in care gandim si ne pot imbunatati calitatea vietii.
 
Ne pot face mai inventivi, mai creativi, mai artistici.
 
Ne pot permite sa vedem lumea din perspective noi.
 
Ne pot aminti sa ne distram.
 
Ne antreneaza creierul, prevenind imbatranirea timpurie a acestuia.
 
Destinata publicului larg de orice varsta, cartea combina activitatea distractiva cu provocarile menite sa ne puna mintea la treaba, dezvolta ideea respectiva si o aplica unor concepte comune artei, stiintei si matematicii, intr-un mod ce favorizeaza descoperirea creativa, rezolvarea de probleme, amuzamentul si placerea.


Ivan Moscovich este un inginer mecanic nascut in fosta Iugoslavie. A fost fondator si director al Lasky Museum of Science and Technology & Planetarium si semneaza numeroase carti de matematica recreativa si jocuri de logica. Pe parcursul multor ani a inventat numeroase probleme de logica, jocuri si jucarii, peste 100 dintre acestea fiind produse in scopuri comerciale si bucurandu-se de o inalta apreciere in lumea intreaga, originalitatea acestora fiind rasplatita cu numeroase premii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0507 sec