A fost odată un rau - Diane Setterfield

A fost odată un rau - Diane Setterfield
-10%
Preț: 42,30 RON
47,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-779-579-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 464
Format: 13x20

DESCRIERE

A fost odată un rau - Diane Setterfield
 
... era prea târziu să mai fi venit careva la poveşti şi la băutură. Însă oricine ar fi fost, acela nu s-a grăbit să intre. Lumânările s-au pornit să pâlpâie, suflate de aerul rece, care purta cu el izul iernatic al apei până în încăperea înecată în fum.
 
Petrecăreţii şi-au înălţat privirile. Fiecare a văzut ce se vedea, dar un lung mo ment nimeni n-a dat vreun semn. Încercau să aştearnă un înţeles peste ce li se aşternea în faţa ochilor.
 
Omul, dacă om ar fi fost să fie, era înalt şi vânjos, altfel însă cu o înfăţişare de spaimă într-atât, încât au încremenit la vederea lui. Să fi fost o arătare de basm? Erau ei adormiţi şi visau urât?
 
Avea un nas strâmb şi turtit şi, în loc de gură, se căsca o gaură întunecată, plină de sânge. Vedenia era cruntă. Mai mult, făptura aceea care stârnea groază purta în braţe o marionetă cu faţă, cu mâini, cu picioare de ceară şi cu păr aşa de bine vopsit, că părea adevărat.
 
Ce i-a făcut să iasă din amorţeală a fost însăşi făptura aia. Întâi a scos un răcnet, la drept vorbind, un fel de răget tot atât de schimonosit ca gura din care ieşea, apoi a făcut câţiva paşi şovăielnici şi a început să se clatine.
 
Doi argaţi au sărit la vreme de pe scaun să-l prindă de subsuori, să nu cadă cumva şi să-şi spargă capul de pardoseala cu dale de gresie.
 
Totodată, Jonathan a ţâşnit de lângă vatră cu braţele întinse, în care i-a căzut marioneta neaşteptat de grea pentru încheieturile şi pentru muşchii lui...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0443 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.