Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

A preveni - Cancerul, infarctul si maladia Alzheimer - Cum să fim într-o formă perfectă

A preveni - Cancerul, infarctul si maladia Alzheimer - Cum să fim într-o formă perfectă
ISBN: 973-1812-30-4
Anul publicării: 2010
Pagini: 415
42,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

...''A preveni - Cancerul, infarctul si maladia Alzheimer - Cum să fim într-o formă perfectă''


Niciodată starea de sănătate a umanității nu a fost într-o situație mai stranie.
În ciuda noilor tehnologii care au transformat medicina într-un domeniu de vârf, în ciuda unei evoluții fantastice în domeniile bio-chimiei și a producerii de medicamente, ființa omenească continuă să rămână un mister.

Scanerele ultra-performante pot pătrunde în timp real în toate colțișoarele trupului și cu toate acestea, boli grave afectează populația societăților occidentale, iar în fața unora dintre ele, tehnologia se dovedește neputincioasă.
Căutând cu disperare soluții, medicina occidentală s-a văzut obligată la abordări care acum 30 de ani ar fi fost de neconceput. Încetul cu încetul, procedee medicale provenind din medicinele tradiționale ale lumii și-au făcut loc, odată cu o nouă viziune, integrativă, asupra ființei omenești.

Acesta este contextul în care medicina occidentală s-a întors la un concept altădată fundamental: a preveni este mai ușor decât a vindeca. Cercetări științifice extinse s-au derulat în ultimii ani în ceea ce privește factorii determinanți ai stării de sănătate.

Concluzia a fost formulată perfect de către celebrul medic american de origine franceză, David Servan Schreiber, autorul cărții Anticancer : boala este determinată mai curând de modul de viață. Și este în puterile noastre să schimbăm ceea ce este de schimbat.

Așa a apărut această carte, pe care Schreiber o citează de multe ori în scrierile sale: din necesitatea de a avea reunite toate bunele practici de integrat în viața noastră pentru a trăi un timp mai îndelungat, într-o stare bună de sănătate. Căci sănătatea noastră depinde în primul rând de noi înșine.

Nu este nevoie să trecem prin încercări grele, pentru a lua măsuri atunci când lucrurile sunt dificil de reparat. Este suficient să prevenim.
Prevenirea reprezintă arta de a trăi, pe care avem libertatea de a o alege indiferent de vârstă şi fără moderaţie!


Autori:

Phillipe Presles,
Catherine Solano

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.0918 sec
loader
Caut in catalog...
loader