A ras si tata - Remus Boldea

A ras si tata - Remus Boldea
-8%
Preț: 35,88 RON
39,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-1372-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

A râs și tata - Remus Boldea

 
... mă gândesc la restul vieţii ca la o zi de muncă, îi zic lui Tăvi şi bag fierăstrăul electric în priză.

Nu mă ascultă. Are trei cuie de fier în colţul gurii, iar cu un marker negru face nişte semne pe uşa de la intrare în garsoniera mea.

—    Ai vorbit cu proprietarul? E de acord cu modificarea asta? zice Tăvi înainte ca fierăstrăul să muşte din lemn.

Dau aprobator din cap, iar el îşi vede liniştit de treabă. Mă uit în stânga şi-n dreapta. Nu-i nimeni pe palier. Ce bine. Pot să-mi aprind o ţigară.

Am noroc cu Tăvi. Cu toate că n-a citit în viaţa lui o carte, e singurul prieten care m-a înţeles. Ceilalţi mi-au zis că-s nebun, însă nu i-am băgat în seamă. Le-am şters numerele de telefon şi le-am dat block pe Facebook.
 
Când e vorba de scris, prefer să ascult sfatul lui Ray Bradbury: „Scapă de prietenii ăia care nu te susţin". Aşa că acum el a rămas sin-gurul meu prieten. Nici n-am nevoie de mai mulţi.

Totuşi, puteam să chem un meşter avizat, dar Tavi lucrează de când e mic în atelierul de tâmplărie al lui taică-su. Se pricepe de minune la montat tot felul de chestii în lemn.

— O dată a venit un client care ne-a cerut să-i punem o fereastră în capacul sicriului, îmi zice Tavi după ce alege două balamale de aluminiu din ghiozdan.
Zâmbesc şi îmi zic că ar putea ieşi o povestire bună din faza asta. Sper să n-o uit.

Incercăm să montăm un fel de uşă mai mică în uşa de lemn. Genul acela de uşiţă prin care intră şi ies câinii şi pisicile din filmele americane. Pe aici urmează Tavi să-mi aducă mâncarea. O să mă izolez complet până când voi scrie romanul...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0529 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.