Accepta lupta, traieste dupa regulile vietii - Zig Ziglar

Accepta lupta, traieste dupa regulile vietii - Zig Ziglar
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-1098-6
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Accepta lupta, traieste dupa regulile vietii - Zig Ziglar

 
Cazatura si viitorul
 
Îmi vin o mulţime de idei noaptea, după ce se sting luminile si se face linişte deplină. uneori îmi vin când mă întind să dorm, iar alteori mă trezesc cu o idee care îmi trece prin minte, dar, indiferent de moment, mi-am făcut un obicei din a mă da jos din pat şi a nota ideea înainte să dispară sau să devină vis.
 
Şi tu ar trebui să faci la fel. (Cartea aceasta nu este de fapt despre mine şi accidentul meu... ci despre tine şi cum poţi tu profita de pe urma experienţei mele, fie ea bună sau rea!)

De asemenea, mi-am făcut un obicei din a nu o deranja pe Roşcată dacă pot, iar noaptea cu pricina nu a fost o excepţie. M-am lăsat să alunec în linişte din pat şi m-am grăbit spre biroul meu, care se află pe partea cealaltă a holului, în capul scării, pe dreapta.
 
Ca de obicei, nu am aprins lumina. Făcusem drumul acela de mii de ori în ultimii 22 de ani de când locuim în casa noastră. Cu toate astea, în toţi anii aceia, nu păşisem niciodată greşit, la limita dintre etajul al doilea şi prima treaptă a scării! Să zicem doar că acel pas greşit a făcut mai mult decât să-i tulbure somnul Roşcatei!
 
Cam tot ce povestesc eu în momentul acesta sunt informaţii pe care familia mi le-a dat după accident. Cum eu am rămas inconştient mai multe minute, nu am absolut nicio amintire despre ceea ce s-a întâmplat după ce am căzut, dar, din câte mi-a spus Roşcata, a înşfăcat telefonul şi a apelat numărul de urgenţă de îndată ce şi-a dat seama că mă rostogoleam pe scări. A fost trimisă o ambulanţă şi ajutorul a sosit la noi acasă la câteva minute după căzătura mea...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.