Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Adevar versus Falsitate - Cum le putem diferentia

Adevar versus Falsitate - Cum le putem diferentia
ISBN: 973-885-81-1-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 498
Format: 15x23
49,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Adevar versus Falsitate - Cum le putem diferentia''


....în această carte descoperim lucruri tăioase precum lama de cuţit, pe care cititorul le poate verifica aplicând tehnica simplă, instantanee, şi care, precum hârtia de turnesol, îl va ajuta să diferenţieze adevărul de fals în doar câteva secunde.

Adevărul şi Realitatea, după cum afirmă autorul, nu au secrete. Tot ceea ce există acum sau a existat în trecut, chiar şi numai un gând, este identificabil şi calibrabil pentru totdeauna din câmpul omniprezent al însăşi Conştiinţei.

Odată cu lecturarea cărţilor Putere versus Forţă (nivel calibrat 850), Ochiul Sinelui (nivel calibrat 980) sau a cărţii Sinele:Realitate şi Subiectivitate (nivel calibrat 999), nivelul de conştiinţă al cititorului creşte, acest lucru fiind măsurabil, ca o consecinţă a simplei expuneri la acest material, prezentat din câmpul catalitic şi puternic al contextului.

Conflictul este rezolvat înăuntrul minţii cititorului cu ajutorul recontextualizării care rezolvă dilema.

Adversitatea şi împotrivirea sunt rezolvabile prin identificarea poziţionalităţilor egoului, ceea ce reprezintă baza suferinţei umane.
..........

Adevărul, ca şi imaginile de pe Marte, este un fel de carte Rorschach în care oamenii îşi proiectează iluziile şi mentaţiile lor fanteziste.

Pentru prima oară în istoria omenirii, şi doar în ultimul deceniu, a apărut o ştiinţă a Adevărului care ne aduce posibilitatea discernerii adevărului de fals.

Ştiinţa conştiinţei a relevat faptul că gradele de adevăr reflectate sunt în concordanţă cu nivelurile calibrate ale conştiinţei pe o scară de la 1 la 1000.

Când acest test de verificare a adevărului a fost aplicat asupra mai multor domenii din societate (filme, arte, politică, muzică, sociologie, religie, teorii ştiinţifice, spiritualitate, filosofie, viaţa cotidiană americană şi a altor ţări din lume) rezultatele au fost uluitoare.


Autor: David R. Hawkins

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Stiinta si spiritualitate

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1276 sec
loader
Caut in catalog...
loader