Adevaratul Duce de Wyndham

Adevaratul Duce de Wyndham
Preț: 24,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 270
Format: 13x20

DESCRIERE

Adevaratul Duce de Wyndham - Julia Quinn

 
Din carte:
 
... Jack urma să vadă ceva care îi tăia răsuflarea.
 
-    Aici nu vine nimeni, în afară de mine, zise Grace cu sfială. Nu ştiu de ce.
 
Lumina, precum şi vibraţia aerului prin care soarele îşi trimitea razele calde, după ce treceau prin ochiurile ferestrei vechi...
 
-    Iarna, în mod special, continuă ea, pe un ton uşor ezitant, este minunat. Nu pot să explic. Cred că soarele coboară mai mult. Şi cu zăpada...
 
 
Lumina era. Ea trebuia să fie. Felul în care tremura, apoi cădea asupra camerei.
 
Jack simţi că i se stringe inima. Il Iovi ca un pumn -nevoia aceasta, dorinţa copleşitoare... Nu putea vorbi. Nici măcar nu putea să articuleze ceva, dar...
 
-    Jack? şopti ea, iar lui i-a fost suficient, cit sâ-i dizolve transa.

- Grace. Era un singur cuvînt, dar suna ca o binecu-vantare. Depăşea dorinţa, era nevoia. Era o senzaţie greu de definit, inexplicabilă, vie, pulsînd în interiorul lui şi numai ea o putea imblanzi. Dacă în clipa aceea nu o atingea, nu o stringea in braţe, simţea că în el va muri ceva.
 
Pentru un bărbat care tratase viaţa ca pe o serie nesfîrşită  de ironii şi glume, nimic nu putea fi mai îngrozitor.
 
Intinse mana şi o trase spre el. Nu se purtă delicat, nici blind. Nu putea. Nu se putea stăpîni, nu acum, nu cînd avea nevoie disperată de ea.

-    Grace, repetă el, fiindcă asta era ea pentru el. Numele ei se traducea prin graţie. Părea imposibil, dar o cunoştea doar de o zi. Ea era graţia lui, Grace a lui şi i se părea că a fost acolo, cu el dintotdeauna, aşteptîndu-l să deschidă ochii in sfirşit şi să o găsească.

Ii cuprinse faţa între palme. Era o comoară nepreţuită, totuşi nu-şi putea impune să o atingă cu reverenţa pe care ea o merita. Degetele lui erau atît de neîndemînatice, trupul atat de dur şi poruncitor.

Ochii ei - am de senini şi albaştri - i se părea că s-ar putea îneca în ei. Voia să se înece în ei, să se piardă în adincurile ei şi să nu mai plece de acolo niciodată.

Buzele lui le atinseră pe ale ei, apoi - de asta era sigur - se simţi pierdut. Pentru el, în acest moment, nu mai exista nimic, în afara acestei femei, dar poate că asta era valabil şi pentru momentele care vor urma după aceea.

-    Jack, suspină ea. Era pentru prima dată în dimineaţa aceasta, cînd t-a folosit numele, iar asta îi trimitea valuri de...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0752 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.