Adevarul despre cancer - Ce trebuie sa stii despre istoria cancerului, tratamentul si preventia sa

Adevarul despre cancer - Ce trebuie sa stii despre istoria cancerului, tratamentul si preventia sa
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 375
Format: 13x20

DESCRIERE

Adevarul despre cancer - Ce trebuie sa stii despre istoria cancerului, tratamentul si preventa sa - Ty M. Bollinger

 
Adevărul despre cancer este ghidul necesar pentru prevenirea, tratamentul și eradicarea cancerului folosindu-ne de leacurile oferite de Dumnezeu. În această carte revoluționară, Ty Bollinger dezvăluie o întreagă gamă de metode naturale de amplificare a imunității și de energizare a trupului pentru a învinge cancerul.
 
Citește această carte! S-ar putea să-ți salveze viața.
 
..................
 
Imunologia şi frica de microbi 
 
Chiar şi după moartea sa, în jurul anului 370 I. H., Hipocrate a continuat să trăiască prin moştenirea sa, valorile sale etice şi morale devenind o parte esenţială a practicii medicale din întreaga lume.
 
Codul eticilor medicale ale AMA (Asociaţia Medicală Americană) este structurat în esenţă în jurul ideilor cărora Hipocrate le-a dat viaţă, ce includ amendamentul de „a nu răni” pacienţii şi de a păstra confidenţial şi în siguranţă; informaţiile privind condiţia lor medicală.
 
însă elementele fundamentale cu privire la filozofia bolii au pălit în cele din urmă şi au fost înlocuite cu altele noi, una dintre ele fiind cea care afirma că germenii şi microbii sunt cauza bolilor.
 
Cunoscută ca „teoria germenilor”, această filozofie a bolii este caracterizată de ideea că bolile sunt „prinse” când anumiţi agenţi patogeni pătrund în trup şi încep să se multiplice; dacă, de exemplu, prindem un virus al răcelii, trupul nostru dezvoltă sisteme de răceală pe măsură ce noi devenim mai congestionaţi şi mai bolnavi.
 
Este o ideologie la care aderă mulţi oameni ai zilelor noastre; a intrat în scenă mult timp după moartea lui Hipocrate, având momentul ei de vârf în Europa şi America de Nord între anii 1850 şi 1920.
 
Diferenţiindu-se drastic de filozofia umorilor popularizată de Hipocrate şi de susţinătorii săi, teoria germenilor a devenit în cele din urmă standardul etalon al practicii medicale începând cu secolul al XX-lea.
 
Un motiv pentru care teoria germenilor a devenit atât de populară este că a eliminat pur şi simplu toate detaliile complexe asociate teoriilor anterioare, care necesitau un mod de a gândi neconvenţîonal.
 
Nu mai era necesar ca medicii sa ia in consideratie o întreagă serie de factori care ar fi putut contribui la apariţia unei anumite boli sau anumite elemente supranaturale teoriei hipocratice cand ai de-a face germeni, fie ii "iei" fie nu, şi asta e!...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
Introducere 
 
PARTEA  I
ISTORIA MEDICINEI ŞI POLITICILE DE TRATARE A CANCERULUI
 
1. Hipocrate, Jenner şi Pasteur. Inceputurile medicinei 
2. Raportul Flexner: monopolul marilor companiipetroliere asupra medicinei 
3. Fum şi amăgire 
4. Vaccinuri obligatorii? Chimioterapie obligatorie? Medicină cu pistolul la tâmplă
 
PARTEA A II-A
CANCERUL: DIAGNOSTICARE, DETECTARE, CAUZE ŞI PREVENIRE
 
5. Cancer - elemente de bază şi statistici 
6. Cauzele cancerului. Este cancerul genetic?  
7. Ce să faci şi ce să nu faci 
8. Cum poţi preveni cancerul?
 
PARTEA A III-A
TRATAMENTE DE SUCCES
 
9. Plante vindecătoare, detoxifiere şi dietă
10. Sunet, lumină, electricitate, frecvenţă şi căldură
11. Terapiile bio-oxidative
12. Tratarea cancerului cu virusuri şi uleiuri esenţiale
13. Enzimele şi terapiile metabolice/mitocondriale
 
Cuvânt de încheiere
Note
Mulţumiri
Despre autor
Index

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Remedii - Terapii complementare

Created in 0.0449 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.