Adio nesigurantei! Aveti incredere in dumneavoastra

Adio nesigurantei! Aveti incredere in dumneavoastra
Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-704-192-7
Anul publicării: 2016
Pagini: 176
Format: 13x20

DESCRIERE

Adio nesigurantei! Aveti incredere in dumneavoastra - Gitta Jacob

 
... ati trecut prin aceasta situatie? Ati cumparat o rochie noua si ea sta doar in dulap, pentru ca nu aveti curaj s-o purtati. Tineti o prezentare si aveti senzatia ca fiecare privire critica venita din public se refera la dvs.?
 
In astfel de momente multi oameni isi doresc sa fie mai siguri pe ei. Dar ce este de facut? Siguranta de sine nu cade din cer, ea trebuie sa creasca din interior: numai cine invata sa se accepte si sa aiba incredere in sine poate capata siguranta.
 
Laura Seebauer si Gitta Jacob va invita la o schimbare a perspectivei si va ajuta sa va recunoasteti propria valoare. Cu ajutorul numeroaselor exercitii practice veti invata sa va descoperiti punctele tari si sa va acceptati slabiciunile, sa faceti desoebirea intre critica justificata si cea neindreptatita si sa va comunicati in mod constient trebuintele...
 
Din carte:
 
Siguranţa de sine

Ce este siguranţa de sine?
 
In societatea noastră, „siguranţei de sine” i se atribuie o mare semnificaţie. Oamenii vor fie să fie lăudaţi pentru că sunt siguri pe ei, fie să lucreze la acest aspect, adică să devină mai siguri pe ei.
 
In cele mai multe cazuri este vorba despre modul cum se comportă cineva cu alţi oameni, dacă, de exemplu, ştie să se impună.
 
Mulţi oameni îşi doresc să fie mai siguri pe ei în grupurile din care fac parte, la serviciu sau în relaţie cu partenerul de viaţă, vor să se afirme mai bine şi să-şi susţină interesele.
 
Dar acest lucru este doar a doua jumătate din care este alcătuită siguranţa de sine. Individul trebuie mai întâi să se simtă sigur pe sine, pentru a putea exprima acest lucru în contactul cu alţi oameni, în exterior.
 
Poate că ştiţi deja din experienţă că senzaţia de a fi sigur pe sine este condiţia pentru a putea exprima propriile dorinţe şi trebuinţe.
 
Există, prin urmare, două părţi ale siguranţei de sine, iar una nu poate funcţiona fără cealaltă, la fel ca cele două feţe ale aceleiaşi monede.
 
(1)    Increderea în sine din interior: prin aceasta înţelegem o stare de relaxare interioară, suveranitate, putere şi tărie. Un om sigur pe sine îşi cunoaşte punctele tari şi slăbiciunile şi le-a acceptat ca fiindu-i proprii.
 
Decisivă este şi o cunoaştere bună a propriilor trebuinţe. Această primă parte a siguranţei de sine se mai numeşte şi conştiinţa de sine.
 
Ea include încrederea că îţi poţi atinge scopurile şi că poţi face faţă obstacolelor. Un rol important îl joacă aici şi conceptul de proprie valoare. Un om sigur pe sine îşi cunoaşte propria valoare, care se păstrează independent de succese şi eşecuri.
 
(2)    Siguranţa de sine în afară: siguranţa de sine în sens mai restrâns se referă, dimpotrivă, la capacitatea unui individ...
 
DIN CUPRINS:
 
Cuvânt înainte   
 
1. Siguranţa de sine   
Cele patru niveluri ale siguranţei de sine    
Ce sentimente se referă la (ne)siguranţa de sine?    
Găsirea măsurii sănătoase   
Test: aveţi siguranţă de sine?  
 
2. Incotro mă îndrept?   
Cum vreau să arate viaţa mea    
Stabiliţi ţeluri clare    
Când se atinge un scop?    
 
3. Recunoaşteţi şi depăşiţi obstacolele  
Ce îmi stă în cale?    
Originea nesiguranţei    
 
4. Să te găseşti pe tine însuţi    
Cum devenim cine suntem   
Cunoaşte-te pe tine însuţi   
Acceptarea de sine   
Atenţie şi siguranţă de sine - cum se îmbină între ele?
Intre acceptare şi acţiune   
 
5. Atitudine sigură   
Comunicarea   
Limbajul corporal    
Vremea experimentelor
…………………
………………
 
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0486 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.