Adunare - Natasha Brown

Adunare - Natasha Brown
-8%
Preț: 59,80 RON
65,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 112
Format: 14x21

DESCRIERE

Adunare - Natasha Brown

 
... e o poveste. Există dificultăți. Trebuie să muncești mult, să-ți legi șireturile, să-ți sufleci mânecile, să faci eforturi. Să te ridici. Să depășești obstacole, să fii mai bun etc. Ai mai auzit asta înainte.
 
Nu e viața mea, dar așa e scris pe un ecran luminos, înalt de doi metri, aflat în spatele meu, și eu le vorbesc despre asta chipurilor maleabile și blânde așezate pe umeri în uniformă, privind înainte concentrat.
 
Proiectorul zumzăie și zâmbetele lor se transformă în logoul răsunător al băncii. E timpul să închei. Privesc rândurile de școlărițe. Le mulțumesc pentru că au ascultat, apoi le invit să-mi pună întrebări. Una dintre ele întreabă dacă locuiesc într-o vilă.
 
A fost un real succes, îmi spune coordonatorul de programe, iar directoarea încuviințează din cap, agitându-și părul grizonant aspru, tuns bob. Buzele ei încordate se deschid, expunând niște dinți îngălbeniți de cafea.
 
Coborâm pe scara mică în spirală din spate și mă înec cu aerul cald, cu acel miros de legume fierte al școlii. Directoarea îmi mulțu-mește pentru că am venit, spune că fetele au fost inspi-rate de prezentare.
 
Țipete, râsete și o sporovăială melodică, înfloritoare răsună în jurul nostru pe măsură ce elevii ies din sala de festivități pe coridoarele de beton. Pur și simplu inspirate, spune ea...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0574 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.