Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Aeria - Maria Dahvana Headley

Aeria - Maria Dahvana Headley
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 320
35,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Aeria - Maria Dahvana Headley

 
... mă doare tot corpul şi mi se înceţoşează privirea. Mă gândesc că poate am făcut vreo comoţie, dar sunt întreg. Grimm, îmi amintesc eu, e mort. Altă variantă nu există. Nici măcar nu vreau să mă gândesc la ce i s-a întâmplat.
 
De ce nu m-a omorât şi pe mine mătrăguna?
 
E un vânător de recompense, mă informează creierul meu. Asta înseamnă că vrea să mă vândă cuiva. Asta înseamnă că-şi închipuie că valorez ceva. Oare ştie cine sunt?
 
Mă răsucesc şi alunec de la un capăt al altuia al cuştii şi în jurul meu aud tot felul de scârţâituri. Când, în sfârşit, înţeleg cum sunt transportat, parcă mă apucă greaţa. Gratiile astea sunt cutia toracică a mătrăgunei, iar eu sunt în ea.
 
E un fel de scară care coboară în întuneric şi departe, jos, se aude apa curgând. Ne îndreptăm tot mai adânc spre centrul pământului.
 
Nu am niciun GPS. Nu am Google, nici Wikipedia. Nu am nicio hartă subterană. Tot anul trecut am memorat cerul, am identificat constelaţii, am făcut hărţi, am învăţat limbaje, dar nu şi pentru subteran. Nu pentru asta.
 
N-am nici cea mai vagă idee. Deja devine un model. Să nu am nicio idee, iar şi iar.
Departe de tot se aude un sunet sinistru, un fel de vuiet ascuţit.
 
Rădăcinile din tavanul celulei hârâie şi încep să se strângă. Scot un sunet pe care nu l-ar putea scoate niciun om sau, cel puţin, nu cred. Poate doar Aza.
 
Mergem mai departe, iar în răstimpul ăsta rădăcinile ascultă şi ne privesc, mişcându-se în pământul de deasupra noastră, ghidându-ne în jos pe unul dintre tuneluri.
 
în depărtare, pe râu, aud un ţipăt lung şi jalnic,  Uneori văd câte ceva, licăriri, şi nu îmi dau seama în ce  direcţie mergem. Busola, pe care încă o mai am, arată vestul,  dar nu ştiu dacă e aşa.
 
Nu doar un ţipăt. O mulţime de alte zgomote, strigăte, sunete melodioase. înalte şi joase, ceva care seamănă cu o tobă. | Ceva care seamănă cu o cascadă.
 
Mătrăguna se opreşte, mormăie, vibrează şi parcă se încordează.
 
Cădem în ţărână.
 
 Alunecăm în josul tunelului, pieziş şi iute, tot mai iute, ră-sucindu-ne ca genul ăla de plante care sugrumă copacii sau do-boară casele. Kudzu.
 
Cuvântul ăsta îmi vine în minte în timp ce coborâm printre pietre. îmi trag răsuflarea când pot, înaintând printre grote şi gropi din pământul umed...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1325 sec
loader
Caut in catalog...
loader