Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Afla raspunsul! - Cum sa-ti iei viata in propriile maini si sa devii omul care-ti doresti sa fii

Afla raspunsul! - Cum sa-ti iei viata in propriile maini si sa devii omul care-ti doresti sa fii
-8%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 328
Format: 13x20
32,20 RON
35,00 RON (-8%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Afla raspunsul! - Cum sa-ti iei viata in propriile maini si sa devii omul care-ti doresti sa fii - Allan si Barbara Pease

 
...Află răspunsul! este un bilet de călătorie, calea de urmat o alegi însă tu! Tu ştii care sunt nevoile şi obiectivele tale, tu decizi ce trebuie lăsat în urmă şi care-ți este destinaţia.
 
În orice direcţie ai ­lua o, te vei descoperi pe tine însuţi, îţi vei înţelege propria viaţă şi, cel mai important, vei ajunge acolo unde doreşti...
 
.........
 
Allan şi Barbara Pease demonstrează că putem să ne schimbăm convingerile, putem să renunţăm la gândurile negative, să ne alegem în mod conştient propriul drum şi să ne atingem astfel obiectivele. 

...Află răspunsul! oferă concepte şi deprinderi simple care vă vor ajuta să aveţi mai multă încredere în voi înşivă, să vă concentraţi atenția pe ceea ce contează şi să obţineţi tot ceea ce vă doriţi...
 
Din carte:
 
De ce ceea ce spui este ceea ce vei primi
 
AŞA CUM IŢI VIZUALIZEZI OBIECTIVELE, ai nevoie să practici şi afirmaţiile. O afirmaţie este orice declaraţie pe care o repeţi regulat pentru a reafirma ceea ce intenţionezi să realizezi sau ceea ce vei face.
 
O afirmaţie este o declaraţie fermă cu privire la ceea ce crezi tu că este adevărat sau adevărul după care alegi să trăieşti.
 
Este ca o poliţă de asigurare pentru obiectivele şi scopurile tale—un gen de declaraţie că vei realiza lucrurile pe care le doreşti.
 
Asemenea vizualizării, afirmaţiile traversează SRA şi refac legăturile între căile neuronale de la nivelul creierului, pentru ca gândul să devină o realitate.
 
De aceea, afirmaţiile sunt un mod esential de a schimba tiparul gândirii interioare, imaginea ta despre tine şi reţeaua creierului, în aşa fel încât obiectivele tale să devină realitatea ta.
 
O afirmaţie este orice enunţ sau expresie pe care o asculţi sau o repeţi din nou şi din nou, până când, în cele din urma, ţi-o însuşeşti. Cu alte cuvinte, în curând va deveni o parte a ceea ce eşti.
 
De mii de ani, filozofii, liderii religioşi, politicienii şi scriitorii au folosit afirmaţiile ca pe o formă de dezvoltare personală sau pentru a-i motiva pe alţii să acţioneze.
 
De exemplu, discursul lui Churchill intitulat „Ne vom apăra insula" a fost o afirmaţie necesară pentru a-i motiva pe britanici să-şi învingă inamicul Declaraţia lui John F. Kennedy „Nu întreba ce poate face ţara pentru tine, întreabă ce poţi face tu pentru ţară" a fost o afirmaţie pentru a schimba gândirea Americii.
 
Afirmaţia lui Muhammad Ali „Sunt cel mai mare" l-a ajutat să devină unul dintre cei mai de succes sportivi ai lumii. Afirmaţiile ne ajută să exprimăm în cuvinte ceea ce simţim şi reîntăresc misiunea SRA de a căuta circumstanţele de care avem nevoie.
 
După cum am spus, creierul tău nu poate ace diferenţa dintre realitate şi fantezie, acesta fiind motivul pentru care afirmaţiile funcţionează.
 
Odată cu vizualizarea, creierul tău acceptă afirmaţia ca pe o realitate şi creează conexiunile neuronale care îţi pregătesc...
 
 
CUPRINS:
 
Mulţumiri 
Introducere 
 
Capitolul 1
Dezvăluirea secretului SRA 
 
Capitolul 2
Decide ce vrei 
 
Capitolul 3
Stabileşte obiective clar definite 
 
Capitolul 4
Fă un plan cu termen-limită inclus 
 
Capitolul 5
Mergi mai departe, indiferent ce cred, fac sau spun ceilalţi 
 
Capitolul 6
Asumă-ţi responsabilitatea pentru viaţa ta
 
Capitolul 7
Arta vizualizării
 
Capitolul 8
Puterea afirmaţiilor
 
Capitolul 9
Dezvoltă noi deprinderi
 
Capitolul 10
Jocul numerelor
 
Capitolul 11
Cum să faci faţă stresului
 
Capitolul 12
Depăşirea fricii şi a îngrijorării
 
Capitolul 13
Nu renunţa niciodată
 
Capitolul 14
De la colibă la penthouse
 
Capitolul 15
Instruieşte-ţi corpul ce să facă.
 
Capitolul 16
Ce-am aflat
 
Referinţe
 

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.7499 sec
loader
Caut in catalog...
loader