Agenda pentru femei 2023 (editia spiralata)

Agenda pentru femei 2023 (editia spiralata)
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2023
Format: 21X21
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Agenda pentru femei 2023 (editia spiralata)

 
... mă gândesc la tine, cum stai plină de emoţii în gara timpului, aşteptând să porneşti la drum şi anul acesta. Cu siguranţă, ai minte o destinaţie, una fericită. Cu siguranţă, ai planuri pentru călătoria aceasta şi le-ai detaliat.
 
Poate deja schiţezi în minte locul pe care te vei aşeza, lângă geam, peisajele care se ţi vor perinda prin faţa ochilor, oamenii pe care îi vei cunoaşte, vecini de compartiment cu tine, discuţiile pe care le vei purta cu ei... Te gândeşti cum vei număra gară după gară - februarie, martie, aprilie... - până vei ajunge la ţintă.
 
Cu siguranţă, ai şi temeri, îngrijorări: dacă trenul nu va veni la timp; dacă vor apărea situaţii neprevăzute; dacă ai uitat acasă ceva de care vei avea nevoie pe drum; dacă vei reuşi să te descurci cu bagajele, pentru că ai multe... Aşa sunt şi eu. Şi, probabil, nici ţie nu-ţi place să-ţi spună cineva:„Hai mai repede, că pleacă trenul!” sau„Ţi-ai luat prea multe valize, sigur nu vei putea să ţi le cari singură; nu vei avea nevoie de toate şi, în plus, nu va fi loc să le pui în compartiment!” Dar ştii să călătoreşti singură, nu? Şi ştii şi unde vrei să ajungi...

Am citit despre un băieţel pe care, în fiecare vacanţă, părinţii îl duceau cu trenul la bunici. Abia aştepta să ajungă, pentru că bunica şi bunicul îi făceau viaţa frumoasă, îi împlineau toate dorinţele - ce mai, acolo era fericirea adevărată!

Părinţii îl duceau şi a doua zi se întorceau acasă. Iar el d ' rămânea în... Paradis. ' Este o oarecare diferenţă între mama şi bunica, între tata şi bunicul, nu? In timp ce părinţii poartă şi responsabilitatea realizării viitoare a copilului, transformarea lui intr-un adult integru, bunicii fac tot ce pot pentru a-i face copilăria frumoasă. Ori copilăria este acum, iar viitorul este departe, nu?

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0636 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.