Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Al Saselea Simt

Al Saselea Simt
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 254
Format: 14x20
Categoria: Ezoterism
16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

.....''Al Saselea Simt''


...autorul discută şi despre nevoia de a deveni mai conştienţi de umbra lăuntrică – un proces pe care el consideră necesar pentru a se scoate la suprafaţă calităţile pe care ni le oferă umbra: compasiunea, imaginaţia şi creativitatea. El continuă prin a face o legătură între corpul subtil, PES şi cunoaşterea interioară, cu relaţiile reuşite, mai mult succes în toate întreprinderile personale şi sentimentul de bunăstare şi siguranţă, care se naşte din starea de percepţie înălţată.
Obiectivul înălţării percepţiei personale şi a celui de-al şaselea simţ este de a ne face viaţa mai uşoară şi de a ne aduce mai multe râsete, mai multă putere, lumină şi bucurie!

Stuart Wilde este un scriitor şi conferenţiar de talie internaţională şi unul dintre reprezentanţii principali ai mişcării de auto-ajutorare, care se ocupă de potenţialul uman. Stilul său are umor, este plin de controverse, pătrunzător şi transformaţional.

El a scris paisprezece cărţi, inclusiv titlurile: Certitudini, Forţa, Miracole, Imboldul şi Gladiatorii Domnului.

.............

....autorul este de părere că tot ce înseamnă PES se află în corpul bioelectric subtil (în eteric), care emană din corpul fizic. Cartea Al şaselea simţ este scrisă sub forma unui manual introductiv, care vă va ajuta să deveniţi mai conştienţi de corpul vostru subtil şi, astfel, să închideţi prăpastia pe care o percepe ego-ul între percepţia pe care o are Sinele şi lumea din exterior.

Prin aceasta, susţine Stuart, se intră în legătură cu Sinele-natură şamanic – pătrunzând în mod automat în starea captivantă şi misterioasă, nelocalizată, unde totul este interconectat.

„Scopul accesării celui de-al şaselea simţ este de vă da percepţia extrasenzorială (PES) de care aveţi nevoie în călătoria voastră spirituală. Pe măsură ce vă apropiaţi de transcenderea metafizică a experienţei fizice, epuizaţi cărţile şi profesorii – iar apoi trebuie să experimentaţi de unii singuri.”


– Stuart Wilde
Autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Certitudini, Imboldul
-10%
16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Forta & Miracole
-10%
9,00 RON
10,00 RON (-10%)
Arta mantuirii
-10%
13,50 RON
15,00 RON (-10%)

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1415 sec
loader
Caut in catalog...
loader