Alegerea potrivita - Hanna Lee

Alegerea potrivita - Hanna Lee
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9017-21-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Alegerea potrivita - Hanna Lee

 
Petrecem toată ziua împreună cu Joon, care din nou este ghidul nostru, de data asta rezumându-ne la mai multe locuri şi parcuri din oraş.
 
Sabina nu este deloc deranjată de prezenţa lui, fiind încântată că avem pe cineva cu noi care cunoaşte locurile şi ne poate povesti despre ele într-o limbă pe care o putem înţelege şi noi.
 
Eu sunt pe deplin fericită că-l am lângă mine, ştiind că în ziua următoare va pleca în Tokyo, iar Sabina se simte bine şi e foarte mulţumită că poate să vadă mult mai multe locuri decât ce aveam noi în listă, cu ocazia asta.

După-amiază însă, Joon îşi stabileşte o întâlnire cu un amic şi îmi dau seama că o face mai mult pentru că vrea să îmi dea timp să petrec cu Sabina, îmi şopteşte că totuşi sunt venită în vacanţă cu prietena mea şi nu vrea ca ea să se simtă abandonată că noi doi ne plimbăm de mână ca şi cum am fi la o întâlnire, iar ea e martorul nostru.
 
Hotărâm să ne reîntâlnim seara să luăm cina împreună toţi trei şi apoi să o însoţim pe Sabina la ieşirea ei cu Hyun în barul urţde stabiliseră să se vadă.

Dar momentan ne lasă la un mail şi de aici ră-mânem, ca fetele, la o serie de cumpărături serioase. Plecam din centrul comercial după câteva ore cu plasele pline, râzând una de alta cum ne văităm de dureri de picioare şi de oboseală.
 
Dăm vina pe vârstă sau pe greutatea plaselor, însă în acelaşi timp ştim că nu mai suntem tinere şi că nici nu am avut o noapte prea odihnitoare, care să ne facă să fim în formă acum. Luăm o pauză la o cafenea din zonă, apoi oprim un taxi şi ne întoarcem la hotel, chiar la lăsarea nopţii.
 
Toată seara în bar stă lipit de mine, însă îşi păstrează sărutările pentru momentele când o să rămânem singuri sau când o să ieşim la o ţigară. Atingerile noastre sunt ascunse privirilor celorlalţi, ceea ce face ca jocul acesta să fie mai fierbinte şi mai amuzant în acelaşi timp...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0450 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.