Alegerea, vol. 1 din seria Alegerea

Alegerea, vol. 1 din seria Alegerea
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 368
Format: 13x20
Preț: 35,99 RON
39,99 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Alegerea, vol. 1 din seria Alegerea (Kiera Cass)

 
... m-am furişat în bucătărie pe cât de încet am putut. Mi-am luat mâncarea, un colţ de pâine care stătea să se învechească şi un măr şi le-am adunat pe toate într-o legăturică.
 
Pentru că era târziu, îmi era greu să mă întorc în camera mea fără să fac zgomot. Dar, dacă aş fi făcut asta mai devreme, n-aş fi avut linişte.
 
Am deschis fereastra şi am aruncat o privire spre micuţa noastră grădină din spatele casei. Luna de-abia se vedea, aşa că a trebui să aştept o vreme să mă obişnuiesc cu întunericul înainte să fac vreo mişcare.
 
Dincolo de pajişte, căsuţa din copac se distingea cu greu în lumina nopţii. Când eram mai mici, Kota lega cearşafuri de crengi, făcând-o să arate ca o corabie.
 
El era căpitanul, iar eu, ofiţerul secund. Îndatoririle mele constau în măturatul podelei şi gătitul mâncării din pământ şi rămurele amestecate în tigăile mamei. Kota lua o lingură de pământ şi o...
 
............
 
... m-am uitat în jur. Toate casele învecinate erau cufundate în întuneric. Nu mă vedea nimeni. Am ieşit cu grijă pe fereastră.
 
Pe vremuri mă alegeam cu vânătăi, dar acum îmi era uşor, cu toată îndemânarea pe care o dobândisem de-a lungul anilor. Şi nu voiam să scap pe jos mâncarea.
 
Am traversat pajiştea în cele mai frumoase pijamale ale mele. Aş fi putut rămâne în hainele de zi, dar aşa mă simţeam mai bine. Nu-mi păsa prea mult de haine, dar eram drăguţă în pantalonii scurţi maro şi în tricoul alb mulat.
 
Demult nu-mi mai era greu să mă caţăr în copac folosind o singură mână, ajutându-mă de găurile făcute cu unghiile. Îmi dezvoltasem şi această abilitate. Fiecare pas era o uşurare.
 
Nu mă îndepărtasem prea mult, dar toată agitaţia din casa mea părea acum la kilometri depărtare. Aici nu trebuia să fiu prinţesa nimănui...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0526 sec