Algebra fericirii - Scott Galloway

Algebra fericirii - Scott Galloway
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-722-377-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Algebra fericirii. Observații despre căutarea succesului, fericirii și sensului - Scott Galloway

 
Ce te face fericit

Există o corelaţie între câţi bani ai şi cât de fericit eşti. Banii aduc fericirea, până la un punct. Dar, odată ce ai atins un anumit nivel de stabilitate economică, corelaţia slăbeşte. Nici nu vei fi mai nefericit dacă vei avea mai mulţi bani (e tot un mit).
 
Eu am făcut greşeala să-mi petrec tot timpul, aproape toată viaţa, încercând să-mi dau seama cum să fac mai mulţi bani, în loc să iau câte o pauză şi să mă întreb ce mă face fericit. Aşa că, da, munceşte pe rupte şi încearcă să atingi un prag de stabilitate financiară.
 
Dar ia aminte la lucrurile care îţi aduc bucurie şi satisfacţie şi începe să investeşti în ele. Fii atent în special la lucrurile care îţi provoacă bucurie fără ajutorul unor substanţe halucinogene sau care nu implică mulţi bani. Indiferent că e vorba de gătit, capoeira, cântat la chitară sau mers cu bicicleta pe munţi, pasiunile şi hobby urile adaugă profunzime personalităţii tale.
 
Să fii „în zonă” înseamnă să fii fericit. Pierzi noţiunea timpului, uiţi deţine însuţi şi simţi că faci parte din ceva mai mare.
 
Am descoperit plăcerea scrisului de-abia cu câţiva ani în urmă, iar acum este una dintre cele mai satisfăcătoare activităţi din viaţa mea. Scrisul este terapia mea. Este o modalitate prin care toate tâmpeniile care-mi umblă prin cap îşi găsesc o supapă de evacuare.
 
Este o ocazie să imortalizez cât de mult îmi iubesc copiii, cât de dor îmi e de mama şi ce mult îmi place Chipotle’. Scrisul m-a reconectat cu oamenii de care îmi pasă şi mi-a făcut cunoştinţă cu oameni noi şi interesanţi.
 
Sper că, după ce voi părăsi această lume, copiii mei vor citi ce am scris şi vor simţi că mă cunosc mai bine. îmi doresc să mă fi apucat de scris acum 30 de ani...
 
CUPRINS:
 
1.    Algebra fericirii    
2.    Principiile de bază  
3.    Cea mai importanta decizie pe care o vei lua 
4.    Diplome + Cod poştal, Bani
 
Succesul
5.    Rămâi însetat    
6.    Acceptă-ţi condiţia de adult   
7.    Adultul din încăpere 
8.    Despre cum să faci corect lucrurile uşoare şi despre e-mall   
9.    Fii convins că meriţi   
10.    Găseşte-ţi propriul stil            
11.    (Probabil) nu eşti Mark Zuckerberg   
12.    Cand să te pul la adăpost   
13.    Ce să faci dacă suspectezi că eşti intr-o bulă        
14.    Măsoară ceea ce contează   
15.    Inţelege diferenţa dintre scop şi mijloace 
16.   Invaţă din respingeri     
17.    Dacă nu eşti angajat, angajează-te singur   
18.    Fii un model pentru ceilalţi
 
............
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.