Alimentatia adecvata a celor patru grupe sanguine

Alimentatia adecvata a celor patru grupe sanguine
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2017
Pagini: 398
Format: 14x20

DESCRIERE

Alimentatia adecvata a celor patru grupe sanguine - Peter J. D'adamo

 
Dacă aveţi grupa sanguină 0, aţi putea fi capabili să apreciaţi această moştenire deoarece lucrurile care vă fac să fiţi sănătoşi, vă inspiră şi vă dau energie sunt similare cu cele care îi influenţau pe strămoşi. Sunteţi rezistent şi puternic, alimentat de o dietă hiper-proteică. Răspundeţi optim la exerciţiu fizic intens - de fapt, deveniţi deprimat, deznădăjduit şi supraponderal când sunteţi privat de aceasta.
 
Poate aţi moştenit, de asemenea, dorinţa de reuşită şi calităţile de conducător ale celor cu grupa sanguină O - robuşti, siguri şi puternici, plesnind de sănătate şi optimism.
 
Fostul preşedinte Ronald Reagan este un individ cu grupa sanguină O care se potriveşte destul de bine cu modelul. Administraţia sa s-a caracterizat printr-o siguranţă, echilibru şi un optimism neostentativ cu privire la viitor. Niciodată nu aţi simţit că Reagan ar fi avut mari probleme legate de îndoieli cu privire la sine.
 
El a mers înainte, la bine şi la rău. A fost, de asemenea, o persoană care îşi asuma riscuri, aşa cum este felul celor cu grupa sanguină O. Oamenii obişnuiau să îl numească „Preşedintele de Teflon“, deoarece nu a fost niciodată doborât de riscurile pe care şi le asuma.
 
Desigur, Reagan nu manifesta (cel puţin public) stilul ascuţit, rigid, aproape brutal al unor conducători. De exemplu, nu este foarte suiprinzător că unii mafioţi faimoşi au avut grupa sanguină O. Al Capone avea grupa sanguină O. Iată un exemplu de conducere dusă la extrem.
 
Şi, fiindcă vorbeam de cei care îşi asumă riscuri, penultimul jucător de noroc, Jimmy Grecul, avea grupa sanguină O. La fel şi fostul preşedinte sovietic Mihail Gorbaciov - unul dintre cei mai mari curajoşi în asumarea riscurilor din timpurile modeme.
 
Regina Elisabeta a Il-a a Marii Britanii are grupa sanguină O, la fel ca şi fiul său Charles, Principe de Wales. Consider că este interesant că în Casa de Windsor există antecedente de tulburări hemoragipare. Poate are o legătură cu grupa sanguină O.
 
Dieta grupei sanguine A
 
PERSOANELE CU GRUPA SANGUINĂ A se simt bine dacă urmează o alimentaţie vegetariana - moştenirea strămoşilor lor fermieri, mai aşezaţi şi mai puţin războinici. Dacă sunteţi un american mediu cu grupa sanguină A, s-ar putea ca renunţarea la hrana tipică, came şi cartofi, în favoarea proteinelor din soia, gramineelor şi vegetalelor, să vi se pară o schimbare prea mare.
 
De asemenea, s-ar putea să vi se pară dificil să eliminaţi alimentele suprapreparate şi rafinate, deoarece alimentele noastre civilizate sunt din ce în ce mai mult compuse din toxine convenabile împachetate în ambalaje strălucitoare. Dar, în mod deosebit, este important pentru sensibilele persoane cu grupa sanguină A să consume alimentele în cea mai naturală stare posibilă: proaspete, pure şi organice.
 
Nu pot sublinia îndeajuns cât de importantă poate fi această „ajustare" a alimentaţiei pentru sistemul imunitar sensibil al grupei sanguine A. După cum veţi vedea în capitolul 9, persoanele cu grupa sanguină A sunt biologic predispuse la boli cardiace şi diabet. Cu alte cuvinte, aceştia sunt factorii de risc.
 
Dar nu trebuie ca ei să fie destinul dumneavoastră. Dacă urmaţi această dietă, vă puteţi schimba radical sistemul imunitar şi puteţi ocoli dezvoltarea afecţiunilor cu potenţial letal. Un aspect pozitiv al ascendenţei genetice pe care o aveţi este posibilitatea dumneavoastră de a utiliza tot ce are natura mai bun de oferit. Sarcina dumneavoastră va fi de a reînvăţa ceea ce sângele ştie deja.

Factorul de scădere în greutate
 
VEŢI FI ÎN MOD NATURAL mai zvelţi cu dieta grupei sanguine A. Dacă sunteţi obişnuiţi să consumaţi came, veţi slăbi destul de rapid chiar de la început, prin eliminarea alimentelor toxice din dietă.
 
în multe privinţe, grupa sanguină A este exact opusul grupei sanguine O din punctul de vedere al metabolismului. In vreme ce alimentele de origine animală accelerează rata metabolică la persoanele cu grupa sanguină O şi le fac mai eficiente, ele au un efect foarte diferit asupra celor cu grupa sanguină A.
 
Poate că aţi observat deja că, dacă consumaţi came roşie, vă simţiţi moleşiţi şi cu mai puţină energie decât dacă consumaţi proteine vegetale. Unele persoane cu...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0410 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.