Alimentatia terapeutica - Galina Satalova

Alimentatia terapeutica - Galina Satalova
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3621-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 304
Format: 14x21

DESCRIERE

Alimentatia terapeutica. Dieta inteligenta care ajuta organismul sa se autoregleze eficient si sa se vindece - Galina Satalova

 
STOMACUL BOLNAV, CAUZA SUFERINȚELOR
 
Când am elaborat metoda de vindecare naturală, m-am gândit în primul rând la crearea condițiilor necesare pentru a le reda oamenilor sănătatea spirituală, psihică și fizică, precum și pentru a-i readuce în starea lor naturală.
 
Prin cercetare, am reușit să adun dovezi că sănătatea deplină a omului poate fi numai rezultatul unei împletiri organice a tuturor celor trei componente ale ei. Iar în această triadă, cel mai adesea este afectată veriga cea mai slabă, sănătatea fizică, subminată de traiul nefiresc al omului modern și, în primul rând, de caracterul hranei, contraindicat lui.
 
Această interdependență a fost exprimată de Nietzsche cu multă expresivitate, după cum se poate vedea în mottoul cărții de față. Așa cum nu o dată am constatat în practica mea medicală, tratamentul concret al tuturor bolilor cronice începe cu normalizarea activității tractului digestiv.
 
Dar această convingere a venit mai târziu, după ce eficiența metodei de vindecare naturală a fost confirmată prin numeroase experimente. Căci, după cum a afirmat V. I. Vernadski, numai niște date științifice corect stabilite, incontestabile și general valabile pot constitui baza cunoașterii științifice.
 
Motivul originar al acestor experimente unice l-a constituit necesitatea de a explica în ce fel influențează dieta alimentară rezistența, sănătatea fizică și rațiunea omului.
 
Aveam nevoie să verific în mod real dacă substanța și energia organismului nostru, consumate prin procesele biologice, sunt asigurate doar prin substanța și energia provenită din produsele alimentare, așa cum afirmă nutriționiștii moderni, adepți ai alimentației echilibrate (teoria predominantă azi)...
 
CUPRINS:
 
Prefață
 
PARTEA I Ce este alimentația terapeutică?
Capitolul 1. Cu ce trăiește omul?
Capitolul 2. Spiritualitate, psihologie, alimentație
Capitolul 3. Alimentația speciei
Capitolul 4. Elevii neglijenți ai unui învățător inteligent
Capitolul 5. Bogățiile dăruite de natură
 
PARTEA A II-A Efectul profilactic și vindecător al alimentației terapeutice
Capitolul 6. Impasul civilizației
Capitolul 7. Profilaxia afecțiunilor cronice
Capitolul 8. Alimentația și afecțiunile cardiovasculare
Capitolul 9. Rolul alimentației în apariția și tratarea cancerului
Postfață
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0482 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.