Alma si cei sapte monstri - Iria G. Parente

Alma si cei sapte monstri - Iria G. Parente
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-787-231-6
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 210
Format: 14X20

DESCRIERE

Alma si cei sapte monstri - Iria G. Parente

 
... Era întuneric, aşa că nu a putut să-l vadă, dar în schimb l-a auzit.

Respiraţia monstrului era grea şi puţin accelerată, de parcă ar fi alergat mult timp. De fapt, de îndată ce a fost puţin mai atentă, i s-a părut că aude paşi foarte rapizi prin toată camera ei.
 
Erau paşi mici, aproape săltăreţi, iar când Alma încerca să ghicească de unde veneau, i se părea că se auzeau din celălalt capăt al camerei: întâi pe covorul pufos, apoi sărind pe saltea sau călcând peste cărţile de pe rafturi, ori rostogolindu-se pe birou.
 
Bineînţeles, Alma s-a speriat. Dar nu îţi face griji, nu e nimic înfricoşător, chiar dacă se vorbeşte despre frică, întuneric şi monştri. Este o altfel de poveste. O poveste despre necesitatea cunoaşterii monştrilor pentru a-i putea învinge.

Şi asta este ceea ce a făcut Alma. S-a hotărât să-l cunoască pe monstrul despre care ştia că se află acolo, profitând de întuneric, alergând şi sărind în jurul ei, târându-se printre cearşafurile ei...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0545 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.