Ame, volumul 1 - Cathya MP

Ame, volumul 1 - Cathya MP
-15%
Preț: 33,15 RON
39,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 573
Format: 14x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Ame, volumul 1 - Cathya MP

 
... dispari! Mă încrunt şi-mi întorc privirea către strada pustie. De unde aveam atât tupeu? Probabil că valul de adrenalină încă mai curgea în voie prin trupul meu. Inima nu contenea să se liniștească odată, pulsând atât de tare, încât aveam impresia că o aud.

— Uuu! Eşti o pisică blândă care zgârie rău. Mă strânge la piept şi mai aproape, apoi îmi şopteşte la ureche: Acolo sus nu mai erai aşa rea.
Îmi arunc privirea iarăşi spre el şi, când îi întâlnesc sclipirea din ochi, mă pierd şi constat că încă eram în braţele lui.
 
Sar ca arsă şi trag de rochie în jos, ruşinată la gândul că mâna lui perversă tocmai ce stătuse lipită de fundul meu. Aproape că intru în pământ de rușine când observ că rochia îmi era ridicată pe şolduri.

Vai! Dacă îmi văzuse chiloţii când sărisem? Noroc că, înainte să plec, m-am schimbat și am luat boxerii negri dantelați în locul celor de babă, deoarece marginile groase ieșeau în evidentă prin rochia subțire.

— Ai văzut ceva? îl întreb rușinată.

— Stai liniștită. Nici nu mă interesează.

Îmi fixez privirea în pământ în timp ce-mi netezeam poalele rochiei. Oare spusese asta din orgoliu, sau mă găsea neatrăgătoare? Cumva, mă simțeam tare prost la gândul că nu trezeam niciun fel de interes pentru un bărbat ca el.
 
Părea atrăgător, chiar dacă nu puteam să văd prea multe pe sub geaca din piele sau casca de pe cap. Respir adânc, gândindu-mă că orice fată în locul meu s-ar simți jignită dacă ar fi tratată cu asemenea indiferență și răceală. El practic îmi spusese că nu sunt drăguță, că nu arat bine. Poate șoldurile mele erau prea mari, sau, poate, sânii prea mici...
 
...........
 
... avea un stil barbar de a se impune. Trăgea de mine fără să stea prea mult pe gânduri.

Începe să râdă, iar starea de panică mă cuprinde din nou.

— Îmi pare rău, nu se poate. Crezi că scapi aşa uşor?

—Poftim? Dă-mi drumul!

— Că altfel, ce?

— Ţip.

— Ţipă! Cine crezi că te aude? spune sigur pe sine, de parcă nu credea că am tupeu.

Mă panichez şi încep să mă zbat în mâinile lui.

— Dă-mi drumul, am zis! Lasă-mă. Ajutor! strigam pe un glas pițigăiat. Nu mai fusesem niciodată într-o asemenea postură, încât până și mie mi se părea penibil felul în care strigam după ajutor...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane erotice

35,10 RON
39,00 RON (-10%)
40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Created in 0.0491 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.