America One - George Lazar

America One - George Lazar
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 432
Format: 13x20

DESCRIERE

America One - George Lazar

 
2 septembrie 2051
New Washington
America

De când se ştia, John Conrad se pregătise să fie preşedinte al Americii. Tatăl său, Jimmy Conrad, fostul guvernator al Floridei şi apoi preşedintele care unise America după Războaiele de Secesiune pornite în anii '30, îl crescuse şi educase pentru ca, la momentul potrivit, să conducă ţara cea mai puternică din lume.
 
Mama sa, Irene, o femeie ştearsă, despre care nu-şi mai amintea mare lucru, care dispăruse cumva din viaţa lor în timpul pacificării Americii, protestase vag, fără să o bage careva în seamă. întotdeauna se întrebase de ce tatăl său fusese atât de popular.
 
In definitiv, ca guvernator al Floridei, stat care tocmai finalizase construcţia Coridorului Uraganelor, capodoperă inginerească prin care se transforma energia acestor stihii distructive în energie electrică şi apoi în hidrogen, îi fusese destul de uşor să negocieze şi să alipească stat după stat, fără să fie nevoie să recurgă prea des la arme.
 
Toţi, fără excepţie, aveau nevoie de energie. De fapt Jimmy Conrad nu fusese vreodată ales preşedinte. La început, nici nu ar fi avut cum, statele americane îşi declaraseră, rând pe rând, independenţa. Apoi nu a mai fost posibil.
 
Războaiele de Secesiune duraseră doisprezece ani, iar starea de urgenţă nu permisese organizarea de alegeri. însă îi pregătise lui John, de minune calea.
 
Scopul său fusese atins de aproape şapte ani, de când preluase puterea de la Jimmy, ucis într-un atentat suspect, cu o rachetă teleghidată, ai cărui autori nu fuseseră vreodată descoperiţi. Totuşi, în unele cercuri politice, se spunea că John, ajuns al cincizecilea preşedinte al Americii, ştie mai multe decât spune.
 
Biroul Oval era locul în care îi plăcea cel mai mult să stea cu toate că experţii în securitate ai Casei Albe, în pofida diferitelor sisteme de supraveghere şi ripostă, nu dădeau, din punctul de vedere al siguranţei încăperii, o notă prea bună.
 
Reşedinţa preşedinţilor americani fusese reconstruită, împreună cu mai multe clădiri ale fostei capitale inundate de apele Atlanticului, pe un platou al Munţilor Stâncoşi, la New Washington, în noua şi sigura capitală...

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0504 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.