Amor la Sausalito. Bocanila, volumul 2 - Alice Clayton

Amor la Sausalito. Bocanila, volumul 2 - Alice Clayton
-10%
Preț: 36,00 RON
40,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3270-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Format: 14x20

DESCRIERE

Amor la Sausalito. Bocanila, volumul 2 - Alice Clayton

 
August
—    Hai, dă-i drumul, ştiu că mori să spui asta.
—    Nu cred că e cazul, Caroline. Gemetele tale spun totul.
—    Nu, nu, ştiu că vrei. Nu te sfii.
—    Foarte bine. Ţi-am spus eu.
—    Te simţi mai bine?
—    Da.
—    Bun. Acum ţine-ţi gura şi lasă-mă să-mi văd de tăiţei.

Simon a râs şi eu am tăbărât înapoi pe pho, o supă vietnameză de tăiţei absolut delicioasă. Ani de zile crezusem că nu-mi place mâncarea vietnameză. Faptul că o mâneam în Vietnam presupun că m-a făcut să îmi schimb părerea.

Relaţia cu Simon avea şi partea asta grozavă. Mă invitase într-o excursie în Asia de Sud-Est: Laos, Cambodgia, sfârşind în Vietnam. Nu putusem să-l însoţesc pe toată durata călătoriei, dar ne-am întâlnit la Hanoi şi am petrecut o săptămână în timp ce el fotografia pentru National Geographic.
 
Am vizitat sate şi oraşe, am rătăcit pe plaje cu nisip fin şi pe creste de munte tăcute. Am mâncat mâncare uluitoare în fiecare zi şi ne-am iubit în fiecare noapte.

In momentul ăla eram în largul Golfului Ha Long, delectându-ne cu masa minunată care fusese pregătită pe casa plutitoare în care ne aflam. Am privit insuliţele care spărgeau suprafaţa apei ca nişte spinări de dragoni înălţându-se din adâncuri.
 
Soarele apunea, era foarte cald şi, ca să se răcorească, Simon plonjase din spatele vasului. Apa îi şiro-ia pe piele, bermudele îi erau lipite de picioare şi pieptul lui gol era chiar mai apetisant decât pho, aşa că viaţa era bună.

Dintre toate excursiile noastre împreună - ieşiri de weekend sau călătorii de o săptămână în locuri exotice asta era cea care chiar mă dăduse peste cap. Vietnamul era magic, ameţitor şi magnific. Deja voiam să vin înapoi. Voiam ca el să mă aducă înapoi acolo...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0593 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.