Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Anatomia Spiritului - Cele sapte stadii ale puterii si vindecarii

Anatomia Spiritului - Cele sapte stadii ale puterii si vindecarii
ISBN: 973-87-361-3-9
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 370
Format: 14x20
30,00 RON
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

.....''Anatomia Spiritului''


...''Anatomia Spiritului''.. este una dintre cele mai clare prezentări ale medicinii energetice, realizată de una dintre cele mai de seamă practicante. Recunoscută internaţional ca diagnostician intuitiv, Caroline Myss este una din cele mai fierbinţi voci ale scenei medicinii alternative.

Pe baza unor cercetări de peste 15 ani în medicina energetică, lucrarea Dr. Myss ne arată că fiecare boală corespunde unui tipar emoţional şi psihologic de stres, de principii şi atitudini care au influenţat zone corespondente din corpul uman.

...Dr. Myss prezintă un model al celor şapte centri ai puterii fizice şi spirituale, în care a sintetizat întelepciunea străveche a trei tradiţii spirituale - sistemul indian al chakrelor, tainele creştine şi arborele vieţii din kabbalah - pentru a demonstra cele şapte stadii prin care trebuie să treacă oricine doreşte şi se află în căutarea unei maturităţi spirituale.

Cu acest model, Dr. Myss ne arată cum putem dezvolta puterile latente ale intuiţiei pe măsură ce ne cultivăm puterea personală şi creşterea spirituală.

învăţându-vă să vă priviţi corpul şi spiritul într-un mod nou, Anatomia Spiritului vă pune la dispoziţie unelte pentru o maturizare spirituală şi o întregire fizică care vă va schimba viaţa.

Caroline a adunat anii de cercetări asupra intuiţiei medicale şi conştiinţei umane în ceea ce s-a numit Anatomia Spiritului, carte apărută în 1996 si care a devenit bestseller în revista New York Times şi care a fost publicată in 19 limbi, având milioane de exemplare vândute.


Autor: Caroline Myss

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.6410 sec
loader
Caut in catalog...
loader