Anii de grădiniță. Șapte pași simpli pentru a reuși în educarea copiilor în vremea fanteziei (2-6 ani) - Hedvig Montgomery

Anii de grădiniță. Șapte pași simpli pentru a reuși în educarea copiilor în vremea fanteziei (2-6 ani) - Hedvig Montgomery
-10%
Preț: 44,10 RON
49,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0791-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 232
Format: 16x23
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Anii de grădiniță. Șapte pași simpli pentru a reuși în educarea copiilor în vremea fanteziei (2-6 ani) - Hedvig Montgomery

 
... la vârsta aceasta devine din ce în ce mai limpede cine este copilul tău. Vei începe să vezi cine a intrat în viaţa ta, vei învăţa cum îi place să fie alinat şi cum se simte el într-o încăpere plină de oameni.
 
Poate că vei observa un ocean de sentimente în el, poate că el se va avânta temerar în lume — sau poate va fi precaut? Fiecare copil este aşa cum este. Eşti nevoit să afli cine este copilul tău, trebuie să descoperi de ce anume are nevoie şi să-l însoţeşti pe parcursul dezvoltării sale.
 
In anii de grădiniţă, sentimentele devin mai complexe şi copilul va începe să se exprime mult mai clar. Asta va schimba şi atribuţiile voastre în calitate de părinţi. De la rolul de părinte care îşi ţine copilul în braţe, care îl linişteşte, care îl leagănă şi îi şterge lacrimile, se face trecerea către părintele care lucrează activ pentru a veni în întâmpinarea sentimentelor copilului.
 
In decursul celor patru ani, de la vârsta de doi ani la şase ani, copilul tău este încercat de un fel de explozie de sentimente. Poate că şi tu, ca mulţi alţii, vei percepe această schimbare drept o perioadă extrem de solicitantă. Vor exista multe lacrimi şi multe certuri despre cele mai neaşteptate lucruri.
 
Acum ei fac trecerea de la stadiul de copii mici, în care şi-au găsit oarecum un echilibru, spre etapa de şcolari, o perioadă solicitantă şi cu responsabilităţi, care începe odată cu intrarea în clasa întâi.
 
Este o călătorie plină de acumulare de cunoştinţe foarte importante şi este sarcina ta să-i îndrumi pe această cale. In acelaşi timp, veţi clădi o relaţie între voi, acea legătură despre care eu le povestesc părinţilor, acea legătură care vă va ţine uniţi.

Legătura aceasta constituie primul dintre cei şapte paşi ai parentin-gului magic şi, prin intermediul ei, îi vei conferi copilului acel sentiment de siguranţă pe care el îl va purta cu sine de la grădiniţă la şcoala primară, din camera copilăriei până la maturitate.
 
Legătura dintre voi va construi un fundament solid pentru copilul tău şi asta îl va face în-tr-o zi să se mute de acasă, în calitate de om independent şi îndeajuns de fericit, care interacţioneazâ foarte bine cu cei pe care îi întâlneşte pe...
 
CUPRINS:
 
Copilul tău
O lume se deschide

CEI ȘAPTE PAȘI
1 Legătura
2 Sentimentele intense
3 Lucrează cu tiparele tale
4 Limite și consecințe
5 Ai grijă de relația de cuplu
6 Când situația scapă de sub control
7 Lasă-i copilului libertatea de care are nevoie

MARILE TEME
Grădinița
Cearta dintre frați
Mâncarea
Somnul
Timpul petrecut în fața ecranului și pe rețelele sociale
Divorțurile și împărțirea custodiei
Vorbiți despre orice
Atunci când situația este foarte dificilă
Mulțumiți tuturor oamenilor înțelepți 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0497 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.