Anna si Omul Randunica - Gavriel Savit

Anna si Omul Randunica - Gavriel Savit
-6%
Preț: 35,72 RON
38,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068811871
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 256
Format: 14x20

DESCRIERE

Anna si Omul Randunica - Gavriel Savit

 
... ea nu ştia nici că peste câteva luni un grup de colegi de-ai lui, încă în viaţă, aveau să fie mutaţi în mult mai sinistrul lagăr de la Dachau, din Bavaria Superioară, dar că, în momentul acela, tatăl ei n-avea să mai existe sub o formă care să poată fi mutată.
 
In acea dimineaţă, Anna ştia doar că tatăl său trebuie să plece de-acasă pentru câteva ore.
Fetiţele de şapte ani sunt un grup extrem de pestriţ. O parte dintre ele declară că s-au maturizat de mult si-atât ti-ar trebui să le contrazici. Altele se
 
pare că pun mai mult preţ pe tainele copilăriei întipărite pe dinăuntrul căpşoarelor lor decât pe orice conversaţie cu adulţii. Iar altele (de departe cele mai numeroase) nu s-au hotărât încă de-a binelea din ce tabără fac parte şi, în funcţie de zi, de oră sau chiar de la o clipă la alta, pot să-şi arate o cu totul altă faţă decât aceea la care te aştepţi.
 
La şapte ani, Anna aparţinea acestei ultime categorii, iar tatăl îi încuraja caracterul ambivalent. O trata ca pe un om mare - cu respect, cu bunăvoinţă şi consideraţie -, dar, în acelaşi timp, reuşea cumva să ocrotească si să-i menţină viu sentimentul că tot ce întâlneşte ea pe lume e o descoperire nouă-nouţă, unică mintii ei...
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0596 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.