Aroma de vanilie din cutia amintirilor - Gabriela Emilia Nutu

Aroma de vanilie din cutia amintirilor - Gabriela Emilia Nutu
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-071-109-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 110
Format: 14X20

DESCRIERE

Aroma de vanilie din cutia amintirilor - Gabriela Emilia Nutu

 
... m-am născut într-o iarnă, nu ştiu exact dacă iama anului ’92 a fost o iarnă grea, părinţii mei nu îşi aminteau mare lucru, iar eu, cu atât mai puţin. Ştiu din surse sigure că era o zi de miercuri, undeva pe la ora 14: 00. M-am născut în zodia Săgetător (nici că se putea mai bine), cu mama Berbec şi tata Gemeni. Destul de incompatibilă relaţia lor, cel puţin zodiacal.

Mi-a luat mult, ce-i drept, să descopăr lumea. Pentru că era mai înalt pervazul de la geam decât mine şi stăteam la etajul patru, mult timp am văzut doar cerul şi păsările cerului.
 
Şi mai bine că nu vedeam pe nimeni, sperând, la rândul meu, că nici pe mine nu mă vedea nimeni! Eram tare haioasă, slabă şi cu o tunsoare de băieţel (mama testându-şi abilităţile pe mine). Când nu mă bucuram de natură, mă bucuram de timpul petrecut în casă cu familia mea.
 
Mă urcam pe dulap şi săream în pat, imaginându-mi că zbor. Mă jucam zilnic cu Tamagoci, Tetris şi colecţionam cartonaşe cu vedete. Jurnalele şi agendele cu texte scrise la miez de noapte despre viaţa Thaliei, Shakirei şi a lui Akon nu mai erau nimic nou pentru nimeni din preajma mea. Eram o mică hoaţă, pentru că...
 
CUPRINS:
 
Introducere 

Cutia cu amintiri
1.    Copilăria şi oraşul natal 
2.    Dor de copilărie
3.    Tata 
4.    Mama
5.    Fraţii 
6.    Un copil te schimbă 
7.    Visul cel mai de preţ al copilăriei
8.    Mi-e dor să văd un meci 

Vise pierdute, amintiri rămase, lecţii învăţate
1.    Ai răbdare şi îndrăzneşte
2.    Dorinţa de a scrie 
3.    Tăria de caracter ascunde un adevăr dureros 
4.    Şi cei mici se pot supăra
5.    Cât de greu spun „Nu”?
 
.........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0484 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.