Arta emoțională a persuasiunii - Jason Harris

Arta emoțională a persuasiunii - Jason Harris
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067892345
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 296
Format: 13X20

DESCRIERE

Arta emoțională a persuasiunii - Jason Harris

 
Râul se poate transforma în ceva măreţ

Şedinţele pot fi dezagreabile. Unele sunt simpatice şi stimulative, dar altele sunt atât de neplăcute, încât eşti uimit că nu sunt interzise prin Convenţiile de la Geneva. Aceste întâlniri au fost pacostea existenţei mele. Totuşi în prezent, le văd ca pe o oportunitate de a induce puţină pozitivitate acolo unde se dovedeşte că e nevoie de ea.

Realizez asta mergând la întâlniri cu mintea deschisă şi plin de energie. Dar fac asta mai ales amindndu-mi că fiecare întâlnire are şansa de a se transforma în ceva măreţ. Acesta este adevărul. Te poţi întâlni cu un contabil lipsit de vlagă, cu un profesionist de la Resurse Umane care răspunde de asigurările de sănătate sau cu un stagiar neplătit, de la care poţi afla ceva nou sau interesant, un detaliu care poate duce la o realizare de excepţie.
 
De obicei nu se întâmplă aşa ceva, dar asta nu înseamnă că nu este posibil. Iar recunoaşterea acestei posibilităţi este o cale bună de a aduce puţină pozitivitate, optimism şi energie într-un context care altfel este tern.

Mi-am cunoscut prima oară partenerii de la Mekanism — Tommy Means, Pete Caban şi Ian Kovalik — doar pentru că Tommy mi-a telefonat din greşeală. A ajuns la mine prin intermediul unei companii de producţie pe care am înfiinţat-o, numită Plan C. Tommy voia să telefoneze unei agenţii de publicitate din San Francisco, în căutarea unui job.
 
Când am primit telefonul lui din greşeală, aş fi putut să-i spun pur şi simplu că este o greşeală şi să-l transfer înapoi la recepţie. în loc să fac asta, am abordat întâmplarea ca pe o potenţială oportunitate. Şi s-a dovedit că asta a şi fost.
 
Acel apel telefonic greşit ditrctionat a condus la un parteneriat de durată. In loc să mă deranjeze si sa-iînchid telefonul lui Tommy, ne-am implicat intr-o conversatie.

Iar de atunci nu ne-am mai oprit din discutat. O minte deschisă de ambele părţi a permit ca aceasta întâmplare să se producă.

Acest gen de nimereală fericită nu se întâmplă prea des. Dar pentru că am ştiut că orice ocazie se poate transforma în ceva revelator, m-am asigurat că am folosit toată energia pozitivă chiar şi în cea mal banală Interacţiune, Aşa cum a spus cândva Frank Zappa, „o minte este ca o paraşută, nu funcţionează dacă nu este deschisă"...
 
CUPRINS:
 
Punctul de pornire         
 
PRINCIPIUL 1. ORIGINAL
1.     Intoarce-te şi înfruntă neobişnuitul    
2.    Puterea persuasivă a povestirii  
3.    Nu fi niciodată pus pe finalizarea contractului

PRINCIPIUL 2. GENEROS
4.    Oferă-te celorlalţi 
5.    Atragerea pozitivităţii
6.    Doar puţin respect       
 
PRINCIPIUL 3. EMPATIC
7.    Nu e vorba despre mine, ci despre noi   
8.    Imperativul colaborării                
9.    Terenul comun          
 
PRINCIPIUL 4. EMOŢIONAL
10.    Importanţa vânării abilităţilor      
11.    Iisus personal           
Cuvânt de încheiere           
Mulţumiri             
Note             

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0548 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.