Arta obiceiurilor bune

Arta obiceiurilor bune
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-38-0284-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 232
Format: 13x20

DESCRIERE

Arta obiceiurilor bune. Sanatate, dragoste si prosperitate - Nathalie W. Herrman

 
A ne ţine mintea deschisă

Perspectiva mentală nu este lipsită de importanţă în ceea ce priveşte sănătatea noastră. Ea este absolut egală cu dieta, cu exerciţiile fizice şi cu înţelegerea rolului nostru în această lume. Suntem familiarizaţi cu conceptele de optimism şi negativitate, şi poate că ne identificăm cu o tabără mai mult decât cu alta.

Dar eu as susţine că ambele tabere au limitările lor - ambele sunt „înclinate'’ într-o direcţie sau alta direcţii pe care să le numim Est si Vest

Cea mai sănătoasă abordare mentală a vieţii poate fi găsită în neutralitate, care permite aprecierea lucrurilor exact „aşa cum sunt”, neafectate de dorinţele sau de aşteptările noastre ca ele să fie bune sau rele. Devenim aşa de uşor fixaţi, într-un fel de siguranţă avansată, pe proiecţii asupra viitorului. Ne aşteptăm ca lucrurile să fie pozitive sau dezastruoase şi ne pregătim pentru ceva care s-ar putea să nu se întâmple niciodată. Petrecem ore în şir gândind, şi gândind, şi gândind. Gândurile noastre se învârt într-o spirală.

Ne trezim, şi gândul ne zboară imediat către muncă, rezolvând eventualele probleme din timpul zilei, întrebându-ne şi îngrijorându-ne în privinţa oamenilor pe care i-am putea întâlni, a lucrurilor pe care le avem de făcut şi a tot ce ar putea lua o întorsătură greşită sau bună. Calculăm şi delegăm. Creăm conversaţii şi argumente false şi avem discursuri care ne-ar putea fi de folos pregătite din vreme.
 
In tot acest timp viaţa se întâmplă acum, iar noi o ratăm, fiind pierduţi în gânduri.
A învăţa care este natura minţii noastre este o muncă spirituală importantă. Este o muncă spirituală şi, în aceeaşi măsură, una mentală, amândouă necesitând gândire şi abandonarea gândirii. Propria minte ne va controla, nu neapărat într-un mod benefic, doar dacă nu învăţăm cum să avem noi controlul...
 
CUPRINS:
 
Mulţumiri    
Nota editorului
Introducere    

PARTEA ÎNTÂI
SĂNĂTATEA
 
Capitolul 1
Onestitate, conştientizare, atitudine şi alimentaţie  
 
Capitolul 2
Obiceiul transformării onestităţii în sănătate  

 

 

PARTEA A DOUA
IUBIREA
 
Capitolul 3
Autenticitate, bunăvoinţă şi compasiune  
 
Capitolul 4
Obiceiul transformării bunăvoinţei în iubire    
 

PARTEA A TREIA
PREZENTA


Capitolul 5
Conştientizarea şi scopul timpului  


Capitolul 6
Obiceiul transformării conştienţei în prezenţă  

 

PARTEA A PATRA
PROSPERITATEA


Capitolul 7
Frică, apreciere şi abundenţa modului de gândire

Capitolul 8
Obiceiul transformării aprecierii în prosperitate

Concluzie   

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0525 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.