Arta sexualitatii - Emily Nagoski

Arta sexualitatii - Emily Nagoski
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9653-01-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 440
Format: 14x21
Categoria: Sexualitate

DESCRIERE

Arta sexualitatii - Emily Nagoski
 
... iată ceea ce trebuie să ştiţi chiar acum: informaţia din această carte vă va arăta că, indiferent care sunt problemele de ordin sexual pe care le aveţi - fie că sunt legate de stimulare, dorinţă, orgasm, durere sau lipsa senzaţiilor sexuale - ele sunt rezultatul unui mecanism de reacţie sexuală normală, care funcţionează adecvat... într-o lume inadecvată. Voi sunteţi normale, lumea din jurul vostru e defectă.
Asta e vestea rea.

Vestea bună e că, atunci când înţelegeţi cum funcţionează mecanismul vostru de reacţie sexuală, puteţi începe să preluaţi controlul asupra mediului şi creierului, pentru a vă putea spori potenţialul sexual, chiar şi într-o lume defectă. Iar atunci când schimbaţi mediul şi creierul, puteţi să vă schimbaţi, şi să vă vindecaţi funcţionarea sexuală.
 
Această carte conţine informaţii care am observat că ajută femeile să obţină o mai mare bunăstare sexuală. Am văzut că aceste informaţii transformă şi înţelegerea bărbaţilor asupra partenerelor lor. Am văzut cupluri homosexuale care se uită unul la celălalt şi spun „A! Deci asta era problema." Studenţi, prieteni, cititori de pe blog şi chiar alţi colegi sexologi au citit un articol sau m-au auzit vorbind, şi au zis „De ce nu mi-a zis nimeni asta până acum? Aşa se explică totul!''
 
Ştiu cu siguranţă că, ceea ce am scris în carte, vă poate ajuta. S-ar putea să nu fie suficient pentru a vindeca toate rănile sexuale, provocate de o cultură în care o femeie poate avea uneori senzaţia că nu poate „nimeri" niciodată cum să se descurce cu sexualitatea, dar vă voi pune la dispoziţie instrumente puternice, care să vă ajute să vă vindecaţi.
 
De unde ştiu?
 
Am dovezi, desigur!
 
La finalul unui semestru, le-am cerut celor 187 de studenţi ai mei să scrie un lucru important pe care l-au învăţat în cursul meu. Iată un mic eşantion din ce au avut de spus:
 
Sunt normală!
SUNT NORMALĂ
 
Am învăţat că totul e NORMAL, şi aşa am putut să-mi continui viaţa cu încredere şi bucurie.
 
Am învăţat că sunt normală! Şi am învăţat că unii oameni au dorinţe spontane, şi alţii au dorinţe reactive, şi acest lucru m-a ajutat să-mi înţeleg mai bine propria viaţă.
 
Femeile sunt diferite! Doar pentru că nu trăiesc sexualitatea la fel ca majoritatea femeilor, asta nu înseamnă că sunt anormală.
Dorinţa sexuală, stimularea, reacţia femeilor etc. sunt deosebit de variate...
 
 
DIN CUPRINS:
 
Introducere: Da, eşti normală   
Adevărata poveste a sexului
Structura cărţii
Câteva avertizări
Celor care nu se simt în largul lor

partea 1 Noţiunile (nu tocmai) elementare
1.    Anatomia: nu există două persoane identice   
începutul
Clitorisul, tot clitorisul, numai clitorisul
Faceţi cunoştinţă cu clitorisul
Labiile mici şi mari
Adevăruri despre himen
Un cuvânt despre cuvinte
Părţile lipicioase
Părţile hermafrodiţilor
De ce contează
Schimbă felul în care priveşti
O metaforă mai bună
Ce este, nu ce înseamnă
 
2.    Modelul de control dual: personalitatea voastră sexuală 
Activaţi factorii favorizanţi, dezactivaţi factorii neprielnici
Excitabilitatea
Ce înseamnă „medie''
Diferit la fete... dar nu neapărat
Ce vă excită?
Aceleaşi componente, organizate diferit
Putem să ne schimbăm SIS sau SES?
 
...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0518 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.