Arta sfântă a nutriţiei. Cheia omului şi a universului - Peter Deunov

Arta sfântă a nutriţiei. Cheia omului şi a universului - Peter Deunov
Preț: 18,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-44-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 82
Format: 13X20

DESCRIERE

Arta sfântă a nutriţiei. Cheia omului şi a universului - Peter Deunov

 
... cel care vrea să-şi transforme corpul, după ce a renunţat la carne, trebuie să se hrănească întâi cu cereale şi legume, înainte să ajungă la fructe. Starea de îndepărtare de la legile naturii vii, în care lumea de astăzi se află cufundată, este cauzată în mare parte de alimentaţia cu carne.

Pomii fructiferi există pe pământ ca să ajute omenirea pe drumul evoluţiei. Fiecare fruct este în relaţie cu forţe specifice. Unele fructe trezesc energii fizice, altele acţionează asupra sentimentelor, altele asupra minţii. O fiinţă care vrea să progreseze va alege, deci, fructele care se potrivesc aspiraţiilor sale.
 
Merele, care influenţează sentimentele, îmblânzesc caracterul; pepenii galbeni acţionează la fel. Perele au un efect benefic asupra minţii, ca şi nucile, care, prin forma lor, seamănă cu creierul omului. Cireşele fac omul vesel, întărind şi purificând sistemul sangvin. Căpşunele şi zmeura tonifică sistemul nervos.
 
Cei care au nevoie să se calmeze să mănânce porumb. Este bine să consumăm fructe, dar numai atunci când vrem să ne folosim de calităţile specifice ale unuia dintre ele trebuie să-l consumăm cu prioritate...
 
............
 
... un exces de hrană slăbeşte organismul. Cu cât mâncăm mai puţin, cu atât ne simţim mai bine şi viaţa se prelungeşte.
 Apaticii pot să consume în fiecare dimineaţă un sfert de lămâie, care conţine elemente ce favorizează activitatea, dinamismul. Varza vă poate debarasa de multe boli.

Ca să ne simţim bine, trebuie să respectăm regula generală de a nu bea niciodată rece la o masă caldă, şi mai bine fiind să nu bem nimic. Băutura trebuie să fie consumată cu o oră înainte sau cu o oră după masă.

Cu cât gândurile sale sunt mai elevate, cu atât îi oferă omului o hrană mai rafinată. Forţa omului constă în gândirea care îl hrăneşte în aceeaşi măsură ca pâinea. Dacă gândurile unui om sunt nesănătoase, se va plictisi chiar dacă a consumat o masă copioasă...
 
CUPRINS:
 
Regulile de aur pentru nutriţia omului... 5
Vegetarianismul... 13
Arta sfântă a nutriţiei spirituale... 21
Omul devine ceea ce mănâncă... 33
Un mod nou de a mânca pentru omul nou... 49
Câteva sfaturi pentru o alimentaţie curată... 57
Calităţile ascunse ale alimentelor... 69

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0463 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.