Arta terapiei PSI. Ghidul practicii terapeutice, Editie integrala - Ovidiu-Dragos Argesanu

Arta terapiei PSI. Ghidul practicii terapeutice, Editie integrala - Ovidiu-Dragos Argesanu
-6,5%
Preț: 70,00 RON
74,90 RON (-6,54%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9721-10-0
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 478
Format: 13x20

DESCRIERE

Arta terapiei PSI. Ghidul practicii terapeutice, Editie integrala - Ovidiu-Dragos Argesanu

 
Fişa psi sau parametrii care se verifică pentru a urmari evolutia unui om

Sunt mai multe lucruri pe care le urmăresc la un om, mai mulţi parametri care îmi dau detalii despre stadiul său actual din punctul de vedere al spiritului, al relaţiei cu Dumnezeu, al alimentaţiei, dar şi despre valorile spirituale cu care s-a născut, relaţia cu părinţii şi karma personală, de familie şi de neam.
 
* Primul lucru pe care trebuie să-l verific atunci când încep terapia este RVD (Voinţa Divină), ca să-l ajut. Iar dacă răspunsul este nu, verific dacă nu am RVD acum sau RVD permanent, fiindcă este posibil ca eu să fiu eu terapeutul optim pentru el, dar nu în acest moment.
 
Apoi măsor EBF (Energia Benefică Fundamentală) a mea şi a lui, adică îmi verific capacitatea de a-l ajuta, pentru că pot fi terapeutul optim pentru un om, dar nu şi pentru altul. Nu pot avea un leac pentru toţi. întotdeauna există o lecţie în interacţiunea pacient/terapeut, una a terapeutului şi una a pacientului. Nu toţi pacienţii sunt compatibili cu tine şi nici tu nu eşti compatibil cu toţi pacienţii.
 
Pe mine nu mă interesează atât de mult DH (Lumina interioară), cât EBF, întrucât trebuie să ştiu dacă omul respectiv are plăţi karmice şi cât de mari sunt ele. EBF îmi dă date despre karma pe care o are de plătit şi despre cât de benefic este el, ca persoană. Aici sunt mai multe aspecte pe care le iau în considerare...
 
... o valoare EBF fizică scăzută nu înseamnă neapărat o persoană violentă; ea poate să fie dată şi de o boală mai gravă, de magie sau de un atac psi recent. O valoare EBF biosică scăzută poate însemna gânduri de vibraţie joasă sau un câmp mental legat, iar o valoare EBF noesică scăzută poate fi dată de un fond sufletesc mai puţin bun, de programe pe suflet sau de un adaos malefic la suflet (SNAdM).

•    EBF pe yin şi yang o măsor ca să văd care dintre cele două are karma mai grea. Dacă omul are karma mare pt yin înseamnă că a greşit faţă de Principiul Divin Feminin, faţă de părinţi, iar asta îmi indică probleme emoţionale. Dacă are karma mare pe yang înseamnă că a greşit faţă de Principiul Masculin, faţă de voinţă, iar asta îmi sugerează probleme de gândire.

•    EBF a neamului, din partea mamei şi a tatălui. Cu cât este mai mică valoarea ei, cu atât este mai grea karma venită din partea respectivă. O valoare EBF peste 90 o consider pozitivă, karma care vine dinspre părintele respectiv nefiind foarte mare, dar o valoare EBF sub 81 o consider negativă, pentru că de la ea în jos se ajunge deja la plăti karmice...
 
CUPRINS:
 
Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu    7
Cuvânt înainte    9
Fişa psi sau parametrii care se verifică pentru a urmări evoluţia unui om    11
Terapia    20
Acneea    64
ADHD    67
Alcoolismul    69
Alergiile    72
Boala Alzheimer    77
Amigdalita    79
Anevrismul    85
Anorexia    88
Apendicita acută/peritonita    90
Arsurile solare    92
Astmul    96
Atacul de panică    101
Autismul    105
Avc-ul    111
Avortul spontan    120
Bolile copilăriei    H25
Bolile autoimune    126
Boala congenitală    139
Boli de piele    143
Bolile emoţionale (traumele emoţionale)    146
Borelioza    1152
Bulimia    1156
Cancerul / Leucemia    158
Cangrena
Cardiopatia ischemică
Ciocuri
Colica biliară şi colica renală
Colicii la sugari
Colonul iritabil
Coxartroza
Depresia
Diabetul
Durerile de cap
Edemul limfatic
Endometrioza
Entorsele şi alte afecţiuni acute ale articulatilor si muşchilor
Epilepsia
Fibromul uterin
Frisoane / Friguri
Fobiile
Glaucomul
Guta
Hemoroizii şi fisurile anale
Hepatita
Icterul mecanic
Hernia de disc (dureri de spate)
Herpesul genital
Hipercolesterolemia
Hipertensiunea arterială
Hipoacuzia
Homosexualitatea
Impotenţa şi frigiditatea
Incontinenţa urinară
Infertilitatea
Insomnia
...
...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0517 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.