Aru Shah și sfârșitul timpului - Roshani Chokshi

Aru Shah și sfârșitul timpului - Roshani Chokshi
Preț: 34,34 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 384
Format: 14x20

DESCRIERE

Aru Shah și sfârșitul timpului - Roshani Chokshi
 
În care Aru regretă că a deschis ușa Când crești înconjurat de chestii extrem de periculoase, problema e că, după o vreme, te obișnuiești cu ele. Aru locuia de când se știa la Muzeul de Artă și Cultură Indiană Antică.
 
Și știa foarte bine că lampa din capătul Sălii Zeilor nu trebuia atinsă. Putea vorbi în treacăt despre „lampa distrugerii“ așa cum un pirat care a îmblânzit un monstru marin poate spune într‑o doară: „Ei, te referi la puișorul de Ralph?“
 
Dar, deși obișnuită cu lampa, n‑o aprinsese niciodată. Era împotriva regulilor. Acele reguli pe care le repeta în fiecare sâmbătă, când conducea turul de după‑amiază cu vizitatorii. Unora nu le place ideea de a lucra în weekend, dar lui Aru nu i se părea că muncește.
 
Era ca o ceremonie. Un secret. Își punea vesta stacojie cu trei nasturi în formă de albină. Imita vocea mamei ei, curatorul muzeului, iar oamenii – asta era partea grozavă – ascultau. N‑o scăpau deloc din priviri.
 
Mai ales când vorbea despre lampa blestemată. Uneori credea că e cel mai fascinant lucru despre care discutase vreodată. O lampă blestemată e un subiect mult mai interesant decât, să zicem, o vizită la dentist.
 
Deși s‑ar putea spune că ambele sunt blestemate. Aru locuise la muzeu atâta vreme, încât nu mai era secret pe care ea să nu‑l știe. Crescuse citind și făcându‑și temele sub uriașul elefant de piatră de la intrare.
 
Adesea adormise în amfiteatru și se trezise chiar înainte ca înregistrarea pârâitoare a sistemului de ghidare să anunțe că India își câștigase independența față de britanici în 1947.
 
Ba chiar obișnuia să ascundă bomboane în gura unui dragon de mare vechi de patru sute de ani din aripa de vest (pe care‑l botezase Steve). Aru știa totul despre muzeu. Cu o excepție...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0474 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.