Ascultând rostirile intelepciunii - Kahlil Gibran

Ascultând rostirile intelepciunii - Kahlil Gibran
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-83-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 136
Format: 16x16

DESCRIERE

Ascultând rostirile înţelepciunii - Kahlil Gibran

 
Ascultând rostirile înţelepciunii

Doamne Dumnezeul nostru, care eşti eul nostru înaripat, voinţa ta în noi este voinţa noastră. Dorinţa ta în noi este dorinţa noastră. Elanul tău din noi ar vrea să ne transforme nopţile, care sunt ale tale, în zile, care sunt tot ale tale. Nu-ţi putem cere nimic, căci ne cunoşti nevoile înainte să se fi născut în noi: tu eşti nevoia noastră si, dăruindu-ne mai mult din tine, ne dăruieşti totul.


Nu ziceţi: „Am găsit adevărul", ci mai degrabă: „Am găsit un adevăr". Nu ziceţi: „Am găsit drumul sufletului", ci mai degrabă: „Am întâlnit sufletul mergând pe drumul meu". Căci sufletul merge pe toate drumurile. Sufletul nu merge pe o linie dreaptă, nici nu creşte ca o trestie. Sufletul se deschide ca un lotus cu nenumărate petale...

 

CUPRINS:

 

Khalil Gibran... 5
Profetul... 12
Gradina Profetului... 71
Nisipul şi Spuma... 96
Cugetările Maestrului... 106

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.