Asta e povestea noastra - Ashley Elston

Asta e povestea noastra - Ashley Elston
-10%
Preț: 35,91 RON
39,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936353
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Asta e povestea noastra - Ashley Elston

 
... privirea îmi coboară spre bancă. Dumnezeule, sunt atât de proastă! Nici măcar nu ar trebui să stau așa de aproape de ei. Clopoțelul sună, iar domnul Stevens face liniște în clasa care, deloc surprinzător, este mai zgomotoasă decât de obicei, de vreme ce avem niște invitați celebri.
 
— După cum ați aflat cu toții, avem câțiva elevi noi. Vom trece peste prezentările obișnuite, deoarece știm cu toții foarte bine cine și de ce sunt aici, spune domnul Stevens. Se aud câteva râsete jenate, dar cei mai mulți tac.
 
Acum aș vrea să le pot vedea chipurile băieților, și nu spatele lor rigid. Tocmai când domnul Stevens dă să se întoarcă spre tablă, Henry ridică mâna.
 
— Ai ceva de adăugat, domnule Carlisle? întreabă domnul Stevens. Henry vine cu trupul mai în față în banca lui.
 
— Crezi că ne cunoști, dar și noi te cunoaștem. Shep se întinde și îl prinde de braț, dar Henry se smucește. Domnul Stevens se sprijină de catedră și, cu un gest larg al brațului, spune:
 
— Te rog, spune‑ne ce crezi că știi! Shep îl trage pe Henry aproape și îi șoptește ceva. Se ceartă, șoptindu‑și cuvinte și smucindu‑se, înainte ca Henry să îl împingă în cele din urmă...
 
............
 
... biroul mamei este gol; sunt sigură că s‑a furișat pe undeva pen‑ tru o țigară, așadar mă îndrept spre biroul domnului Stone.
 
— Am venit, domnule Stone. Ce trebuie să fac azi? întreb eu. Apoi, mă uit la coșul cu hârtii care trebuie îndosariate, așe‑ zat în spatele biroului său, și îmi vine să mă retrag. Teancul este înalt de cel puțin șaizeci de centimetri. Domnul Stone se uită prin hârtiile de pe birou.
 
— Vino, Kate! Am nevoie să mă ajuți cu ceva. Intru în cameră și inspir brusc atunci când îl văd pe Logan McCullar, al patrulea băiat de la River Point, încremenit pe ecranul din spatele lui. Logan este durul grupului.
 
Din ce am auzit, dacă doi se bat, el este cel care dă primul pumn. Domnul Stone își ridică privirea, luându‑i alte câteva se‑ cunde să își miște ochii într‑o poziție în care mă vede.
 
— E ceva în neregulă? întreabă el. Îi arăt monitorul...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0478 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.