Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Astrologie relationala - De la suflet la suflet - Vol.1

Astrologie relationala - De la suflet la suflet - Vol.1
ISBN: 606-92104-3-7
Anul publicării: 2010
Pagini: 240
Format: 13x20
17,50 RON
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

.....''Astrologie relationala - De la suflet la suflet - Vol.1''


... Arroyo elucidează căile prin care astrologia revelează modul cum câmpul subtil energetic al fiinţei este intim legat de câmpul subtil energetic macrocosmic. Această carte plină de informaţii utile se bazează pe lucrările anterioare ale lui Arroyo, care definesc un tip de „psihologie cosmică” remarcabil de accesibilă şi de practică.

… Arroyo vede astrologia ca pe un instrument extraordinar de puternic de transformare – psihologică, spirituală, relaţională. Fiecare nouă carte a lui Arroyo este un eveniment semnificativ pentru domeniu, iar cu lucrarea ASTROLOGIE RELAŢIONALĂ noi ne bucurăm de fructele celor 30 de ani petrecuţi de el pentru studierea astrologiei relaţiilor umane.

Stephen Arroyo şi-a focalizat cercetarea şi activitatea asupra misterelor relaţiilor personale, pentru a descrie modul în care astrologia poate fi folosită pentru a face lumină în domeniul experienţelor personale care, în mod frecvent, sunt pline de confuzie, lipsă de încredere în sine şi de numeroasele valori false ale societăţii.


Cuprins:

Compatibilitatea si limbajul relatiilor. Chiar ar trebui sa iau astrologia in serios? Iubirea, sexul si relatiile: de-a lungul istoriei pana astazi. Astrologia in secolul XXI-lea: un nou punct de vedere. Cum amplifica astrologia modul in care intelegem interactiunea energetica dintre oameni. Cele 4 elemente, cele 12 semne si ascendentul. Luna: starile sufletesti cu care traim. Marte si Venus: nu toti barbati vin de pe Marte si nu toate femeile vin de pe Venus.


Autor: Stephen Arroyo

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.6410 sec
loader
Caut in catalog...
loader