Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Atingerea cuantica - Puterea de a vindeca

Atingerea cuantica - Puterea de a vindeca
-10%
ISBN: 978-973-88592-03
Editura:
Anul publicării: 2009
Ediția: 1
Pagini: 305
Format: 13x20
27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Atingerea cuantica - Puterea de a vindeca''...


'Atingerea Cuantică' pare să fie prima tehnică ce ne permite tuturor să devenim vindecători cu drepturi depline”.- C. Norman Shealy, Preşedinte fondator al Asociaţiei Medicale Holistice Americane.


Atingerea Cuantică reprezintă o revoluţie majoră în domeniul vindecării cu mâinile. Indiferent dacă eşti complet novice sau dacă eşti un profesionist în domeniul chiropracticii, al fizioterapiei, un vindecător sau un alt profesionist în domeniul sănătăţii, Atingerea Cuantică îţi poate permite accesul la o dimensiune a vindecării pe care până acum nu ai cunoscut-o.

Cartea de faţă te învaţă limpede cum să îţi foloseşti respiraţia şi anumite tehnici de focalizare asupra corpului pentru a-ţi amplifica atât de mult nivelul energetic încât să poţi realiza printr-o simplă atingere corecţii spontane ale posturii fizice prin realinierea corectă şi naturală a oaselor. În plus, durerea şi inflamaţiile dispar rapid, iar procesul de vindecare al oricărei boli devine foarte accelerat.

Munca propriu-zisă este atât de uşoară încât până şi copiii o pot practica cu uşurinţă; şi totuşi, ea este atât de puternică încât este susţinută la ora actuală de medici, specialişti în acupunctură şi chiropracticieni.

Corpul uman ştie cum să se vindece singur; de aceea, tot ce trebuie să facă practicantul este să îşi transfere energia în zonele afectate de durere sau de boală. Pentru milioane de oameni care suferă de dureri de spate sau de gât, aceasta s-ar putea dovedi cea mai rapidă, cea mai sigură şi cea mai eficientă metodă de tratament descoperită vreodată.

Deepak Chopra scria: „Pentru a declanşa procesul de vindecare, trebuie să treci de nivelele grosiere ale corpului fizic – de celule, ţesuturi, organe şi sistemele fiziologice – şi să ajungi la punctul de intersecţie a minţii cu materia, acolo unde conştiinţa chiar poate influenţa corpul”.

Eu cred cu convingere că există un asemenea punct în care conştiinţa şi materia se intersectează şi consider că această joncţiune se produce pe nivelul cuantic (subatomic). Consider, de asemenea, că această fuziune între minte şi materie este posibilă numai prin iubire şi prin intenţie.

Prin controlarea puterii înnăscute a iubirii noastre, noi ne putem activa singuri procesul de vindecare a propriului corp, într-o manieră dinamică şi pozitivă. De la ADN la oase, toate celulele şi toate sistemele fiziologice reacţionează la vibraţia vindecătoare a iubirii.

Practicanţii altor modalităţi de vindecare cu mâinile care au studiat Atingerea Cuantică în Statele Unite, Canada şi Europa mi-au spus că această metodă le-a amplificat considerabil puterea sau eficacitatea practicii lor terapeutice. Chiropracticienii o consideră o formă avansată de chiropractică. Fizioterapeuţii o consideră o formă avansată de fizioterapie.

Chiar şi practicanţii acupuncturii mi-au spus că metoda acţionează ca o formă avansată de acupunctură. Maeştrii de Reiki o numesc „dinamizarea sau amplificarea energiei Reiki” . Atingerea Cuantică se combină perfect cu nenumărate alte tehnici, sporindu-le eficacitatea. Printre acestea se numără: masajul, shiatsu, jin shin do, acupresura, terapia polarităţii, terapia craniosacrală, atingerea terapeutică, atingerea vindecătoare, şi aşa mai departe.
În acelaşi timp, Atingerea Cuantică se dovedeşte un instrument terapeutic de sine stătător pentru cei care nu au niciun fel de antrenament anterior.

Cuprins

INTRODUCERE...... 13

Partea I. FUNDAMENTE TEORETICE

1. Descoperirea...... 19
2. Rezonanţa, Forţa Vitală şi Principiile Atingerii Cuantice...... 31

Partea a II-a. TEHNICILE ATINGERII CUANTICE

3. Mâinile care vindecă...... 51
4. Întrebări frecvente...... 87
5. Tehnici intermediare...... 123
6. Tehnici avansate...... 151

Partea a III-a. APLICAŢII

7. Modificarea posturii cu ajutorul energiei...... 173
8. Lucrul cu problemele spatelui şi gâtului...... 197
9. Plasarea mâinilor pe corp...... 211
10. Autovindecarea...... 227
11. Atingerea Cuantică şi fitness-ul...... 235
12. Vindecarea animalelor...... 243
13. Vindecarea la distanţă...... 251

Partea a IV-a. ALTE PRINCIPII ESENŢIALE

14. Vindecarea emoţională...... 267
15. Aplicaţii diverse...... 277

Partea a V-a. O VIZIUNE ASUPRA VIITORULUI

16. Viitorul vindecării energetice...... 295

Proiectul „Life Force” (forţa vieţii sau energia vitală), Inc....... 303

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1460 sec
loader
Caut in catalog...
loader