Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea si iti vei schimba viata!

Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea si iti vei schimba viata!
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 168
Format: 13x20
Preț: 24,30 RON
27,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 28.02.2019
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea si iti vei schimba viata! (Jeff Keller)

 
... de ce oare unii oameni reușesc în tot ceea ce-și propun, iar alții nu?
 
... care este diferența dintre ei și ce ar putea face cineva pentru a se număra printre învingători? 

Totul ține de atitudine, de capacitatea de a te imagina în postura de învingător, iar Jeff Keller dă exemple concrete de oameni care au reușit în viață doar pentru că au păstrat în minte imaginea lor atingând obiectivele propuse.
 
Fragmente:
 
  CARE ESTE REACŢIA TA IMEDIATĂ atunci când te confrunţi cu probleme sau cu eşecuri?
 
Dacă eşti asemenea celor mai mulţi oameni, primul tău impuls este să te plângi. "De ce a trebuit să mi se întâmple asta tocmai mie?
 
Ce voi face acum?
 
Planurile mele au fost distruse!"

   Această reacţie este normală. Totuşi, odată ce primul moment de dezamăgire a trecut, trebuie să faci o alegere. Poţi să te adânceşti în suferinţă şi să te gândeşti la aspectele negative ale situaţiei sau poţi descoperi beneficiul sau lecţia pe care ţi-o oferă problema respectivă.

   Probabil că vei trece printr-o perioadă de nesiguranţă sau de zbatere, dar există întotdeauna un revers al acestei situaţii. De fapt, deseori, o "problemă" nu este o problemă. Poate fi chiar o oportunitate.
 
De exemplu, o problemă îţi poate indica o modificare pe care o poţi face pentru a îmbunătăţi anumite condiţii din viaţa ta. Fără problema respectivă, poate că nu ai fi întreprins niciodată acea acţiune pozitivă.

   De exemplu, probabil că ştii sau ai auzit despre cel puţin o persoană care şi-a pierdut serviciul şi a început ulterior propria afacere de succes. Această persoană îţi va spune că, dacă nu ar fi fost concediată, nu ar fî iniţiat niciodată respectiva afacere. Ceea ce a părut iniţial o dificultate s-a transformat într-o oportunitate valoroasă.

   Gândeşte-te şi la perioada în care erai absolut convins că o anumită slujbă era perfectă pentru tine; interviul pe care îl susţinuseşi fusese foarte reuşit, iar tu aşteptai cu nerăbdare să îţi fie oferit postul.
 
Totuşi, această ofertă nu ţi-a mai fost făcută, iar postul a fost ocupat de altcineva. Ai fost devastat! Câteva zile sau luni mai târziu ai primit o altă ofertă de lucru şi ţi-ai dat seama că prima variantă fusese mai puţin avantajoasă decât cea de mai târziu.
 
Respingerea iniţială s-a dovedit, de fapt, o binecuvântare. Un alt exemplu este cel legat de tranzacţionarea unei "case de vis", care nu se materializează... doar pentru a fi înlocuită de o variantă mult mai bună.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0561 sec