Aventuri matematice în Egiptul Antic, clasa a II-a

Aventuri matematice în Egiptul Antic, clasa a II-a
-10%
Preț: 26,91 RON
29,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 104
Categoria: Clasa a II-a

DESCRIERE

Aventuri matematice în Egiptul Antic, clasa a II-a - Corina Andrei

 
Modernizarea învăţământului matematic se înscrie într-un proces general de reînnoire a întregului sistem de predare-învăţare a disciplinelor şcolare. Metoda tradiţională de a transmite rigid cunoştinţele trebuie să facă loc unui învăţământ deschis către elev, învăţământ care îl încurajează să caute, îl ajută să descopere şi îi dezvoltă creativitatea.
 
Prezenta culegere oferă elevilor o modalitate atractivă de abordare a sarcinii matematice care se sprijină, prin formulări, pe situaţii care fac referire la aspecte din viaţa unei importante civilizaţii din istoria omenirii — civilizaţia egipteană. Exerciţiile, problemele şi jocurile propuse spre rezolvare, diverse şi progresive ca dificultate, în concordanţă cu programa şcolară în vigoare, sunt organizate sub forma unui traseu într-o misterioasă piramidă egipteană.
 
În aventura lor, copiii vor avea ca ghid o mumie prietenoasă şi isteaţă care îi va ajuta să afle lucruri interesante, cu condiţia rezolvării corecte a sarcinilor matematice. Acestea sunt prezentate într-un limbaj accesibil şi clar, care asigură înţelegerea conţinuturilor de către copii şi consolidarea strategiilor de rezolvare deţinute.
 
Concepţia structurală a culegerii favorizează dezvoltarea complexă a personalităţii copiilor, îmbogăţirea vocabularului şi stimularea dorinţei lor de a pune întrebări, ştiind că vor afla răspunsul prin căutarea proprie sau îndrumaţi de cei din jur. Se doreşte ca elevul să fie determinat să aloce mai mult timp căutării de informaţii utile şi mai puţin timp jocurilor sterile de pe calculator.
 
O carte atractivă, interesantă care îi va ajuta pe cei mici să depăşească teama de matematică, faţă de care mulţi copii manifestă o atitudine reţinută. Vă dorim să porniţi cu plăcere în călătoria noastră imaginară printre cifre şi vechi egipteni!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0452 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.