Aventurile calutului de lemn - Williams Ursula Moray

Aventurile calutului de lemn - Williams Ursula Moray
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3617-1
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 272
Format: 14x21

DESCRIERE

Aventurile calutului de lemn - Williams Ursula Moray

 
... in copilăria mea, căluțul cel liniștit, care nu era neapărat doritor de aventuri, mă fascina, era ceva cu adevărat magic; el era eroul meu ideal. Mi se citiseră mult prea multe cărți cu băieți îndrăzneți sau fete istețe și înfigărețe, personaje care nu-mi semănau nici pe departe.
 
Căluțul de lemn era însă diferit. Când veți citi povestea, veți afla, la rândul vostru, că este puternic, dar nu de neînvins. Vopseaua de pe el se decolorează, roțile i se tocesc și cad, așa că trebuie să fie reparat des. Mai mult, nu este lăudăros și nici nu caută faima și gloria.
 
Este de o inocență înduioșătoare; tot ce-și dorește este să câștige destui bani pentru a se putea întoarce la preaiubitul lui stăpân, unchiașul Peder. Pornește în lumea largă de unul singur.
 
Nu are tovarăș de drum, deși își face mulți prieteni în timpul călătoriei. Scapă teafăr după răpire și robie, trece și prin bune, și prin rele, ușor uimit că asemenea lucruri i se pot întâmpla unui căluț liniștit… și rămâne de neclintit până la capăt...
 
CUPRINS:
 
1 Căluțul de lemn
2 Unchiașul Peder dă de necaz
3 Căluțul de lemn se vinde singur
4 Bătrânica și unchiașul Peder
5 Căluțul de lemn își caută norocul
6 Evadarea de la fermierul Max
7 Căluțul de lemn pleacă pe mare
8 Căluțul de lemn muncește în mină
9 Căluțul de lemn îl vede pe rege
10 Căluțul de lemn participă la o cursă de cai
11 Fierarul și fiul său
12 Căluțul de lemn la circ
13 În camera copiilor
.........
.....

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0650 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.